#DigitalSolidarityGR

Υπηρεσίες και Προϊόντα

Μένουμε σπίτι, βρίσκουμε λύσεις!

Ανακαλύψτε τις έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις, που εντάσσονται στην πρωτοβουλία ψηφιακής αλληλεγγύης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
ΟΛΕΣ
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ελεύθερη Πρόσβαση & Ανάγνωση  στο τελευταίο τεύχος του πρώτου ελληνικού μέσου Εποικοδομητικής Δημοσιογραφίας “Ορθός Λόγος”

Ελεύθερη Πρόσβαση & Ανάγνωση στο τελευταίο τεύχος του πρώτου ελληνικού μέσου Εποικοδομητικής Δημοσιογραφίας "Ορθός Λόγος"

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ορθός Λόγος είναι το πρώτο ελληνικό μέσο εποικοδομητικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στη συνεισφορά των μελών του, χωρίς εξάρτηση από διαφημίσεις. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα και για όλον τον πλανήτη, επιλέγουμε να μοιραστούμε την δημοσιογραφία μας με όλο τον κόσμο. Όλη η αρθρογραφία του τελευταίου τεύχους θα είναι ελεύθερη για ανάγνωση και διαμοιρασμό.
Η ήρεμη, πραγματικά εποικοδομητική δημοσιογραφία είναι τώρα πιο χρήσιμη από ποτέ και μπορεί να αποτελέσει θεμέλιο μιας υγιούς κοινωνίας!
O Ορθός Λόγος είναι το περιοδικό για όσους θέτουν ερωτήσεις και αναζητούν λύσεις.
Αναδεικνύουμε τη λογική απέναντι στη σύγχυση.
Προάγουμε τη διαλεκτική συζήτηση, τη συνεργασία και την οικοδόμηση συναίνεσης.
Δείχνουμε πως ο κόσμος του σήμερα θα μπορούσε να είναι αύριο.
Παρουσιάζουμε μια πολυδιάστατη και πληρέστερη εικόνα του κόσμου.
Αποτελούμε ανεξάρτητη έκδοση με υψηλή κοινωνική αξία.

Πώς λειτουργεί

Ο χρήστης ακολουθεί τον σύνδεσμο https://orthoslogos.news/teuxh/tefchos-11/ και χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία μπορεί να διαβάσει όλα τα άρθρα του τελευταίου τεύχους.

ΑΠΟ: ORTHOS LOGOS NEWS PUBLISHING & MEDIA | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Μηχανολογικό Σχέδιο

Μηχανολογικό Σχέδιο

E-LEARNING

Η γνώση του μηχανολογικού σχεδίου είναι θεμελιώδους σημασία για τους εμπλεκόμενους στα Τμήματα Παραγωγής. Βοηθά στην αποτελεσματική ροή της πληροφορίας εσωτερικά, ώστε να αποφεύγονται τα λάθη και να βελτιώνεται η αποδοτικότητα της παραγωγής.

Στο course του Μηχανολογικού Σχεδίου, θα μάθετε να κατανοείτε πλήρως και να εντοπίζετε τα κρίσιμα σημεία της πληροφορίας που εμπεριέχεται σε ένα Μηχανολογικό Σχέδιο. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να μεταφέρετε προς τρίτους (πχ. προς τους Υπεύθυνους εκτέλεσης των κατεργασιών) την πρακτική ερμηνεία του Μηχανολογικού Σχεδίου, έτσι ώστε να τίθενται οι βάσεις για την άρτια εκτέλεση της μηχανουργικής κατεργασίας και τη διασφάλιση των απαιτούμενων προδιαγραφών του τελικού προϊόντος.

Πώς λειτουργεί

Το course δίνει έμφαση στην πρακτική γνώση και προσέγγιση του αντικειμένου, συμπληρώνοντας τις όποιες θεωρητικές γνώσεις μπορεί να έχετε αποκτήσει από το Πανεπιστήμιο ή άλλες συναφείς εκπαιδεύσεις.

Θα συναντήσετε αρκετά παραδείγματα πραγματικών cases από βιομηχανικές μονάδες, ώστε να αποκτήσετε εμπειρική άποψη για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονάδες παραγωγής.

Οφέλη Συμμετεχόντων:

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του course ‘Μηχανολογικό Σχέδιο’:

– θα αποκτήσετε πολύ καλή και ουσιαστική γνώση του Μηχανολογικού Σχεδίου (όψεις αντικειμένων, τομές σε όψεις, τυποποίηση στοιχείων μηχανών, γεωμετρικές ανοχές μορφής και θέσης κλπ), σε επίπεδο κατανόησης και ερμηνείας
– θα είστε σε θέση να δίνετε τις σωστές κατευθύνσεις και συμβουλές για το σετάρισμα – προετοιμασία των μηχανών
– θα είστε σε θέση να συνεισφέρετε στη βέλτιστη μέθοδο κατεργασιών (επιλογή υλικών κατεργασίας, κοπτικών εργαλείων και μηχανών)
– θα είστε σε θέση να συνεισφέρετε στο σχεδιασμό των προδιαγραφών ποιοτικού ελέγχου των τελικών προϊόντων – εξαρτημάτων
– θα αποκτήσετε εμπειρική άποψη για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονάδες παραγωγής

Κατά την αγορά μέσω του site μας, ο μαθητής συμπληρώνει τον κωδικό του μαθήματος ‘101-EL’ στο πεδίο ‘Αιτιολογία Κατάθεσης’. Στη συνέχεια, του αποστέλλουμε τον κωδικό πρόσβασης στην e-learning πλατφόρμα μας.

Το μάθημα παρέχεται με έκπτωση 50% για όσο διάστημα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

ΑΠΟ: Π. ΓΟΥΝΑΣ - Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ | CNC TRAINING CENTER | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Συμμετοχή στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας της Leaders Lab

Συμμετοχή στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας της Leaders Lab

E-LEARNING

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας για CEOs, Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες, που επιζητούν την Αριστεία.

Με δυο λόγια: 94 σπουδαίοι ομιλητές, αυθεντίες σε παγκόσμιο επίπεδο, που παρουσιάζουν μέσω βίντεο | 244 αποτελεσματικές τεχνικές ηγεσίας | 80% του χρόνου της ψηφιακής εκπαιδευτικής συνεδρίας σε διασκεδαστική διαδραστική εξάσκηση | ατομικό coaching | επανάληψη του εκπαιδευτικού υλικού 24/7 | ψηφιακή εκπαιδευτική συνάντηση μια φορά τον μήνα, για 6 ώρες.

Μέχρι στιγμής 61 επιχειρήσεις στην Ελλάδα την έχουν επιλέξει για να αυξήσουν τον τζίρο και την κερδοφορία τους, βελτιώνοντας την απόδοση των ανθρώπων τους στην εργασιακή καθημερινότητα. Πιο συγκεκριμένα, οι 168 που έχουν συμμετέχει σε πρόγραμμα της Leaders Lab δήλωσαν μέχρι στιγμής 627 ιστορίες επιτυχίας και ετήσια οικονομικά οφέλη, από χρήση των τεχνικών της Leaders Lab, που αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση επί της αρχικής τους επένδυσης.

Πώς λειτουργεί

Αφορά Επιχειρηματίες που κατέχουν θέση CEO/Managing Director/Γενικής Διεύθυνσης και Ελεύθερους Επαγγελματίες.

Για λόγους κοινωνικής προσφοράς και υποστήριξης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας εν μέσω των προκλήσεων που έχουν ανακύψει από τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κοροναϊού, από την Leaders Lab διατίθενται:

Δύο (2) θέσεις συμμετοχής τιμής ένεκεν (άνευ κόστους), για το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας, που έχει έναρξη στις 23 Απριλίου. Οι θέσεις θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας.

Μετά την κάλυψη των δύο θέσεων συμμετοχής τιμής ένεκεν, σε κάθε επόμενο ενδιαφερόμενο παρέχεται ειδική έκπτωση 25% αξίας 1.000€ επί του αρχικού ποσού επένδυσης 3.980€, για κάθε δέσμευση θέσης (εγγραφή) έως τις 21 Απριλίου.

Αποστολή δηλώσεων leaders@leaderslab.gr με αναφορά κωδικού «Υπ.Ψη.Δι.»

Λεπτομέρειες για τη δέσμευση θέσης (εγγραφή) με μόνο 220€ και τρόπους διακανονισμού για το υπόλοιπο ποσό των 2.760€ μπορείτε να δείτε https://www.leaderslab.gr/tropoi-pliromis/

ΑΠΟ: LEADERS LAB -DISRUPTIVE LEADERSHIP DEVELOPMENT | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 ΜΗΝΕΣ

The Show Must Go On

The Show Must Go On

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καλωσορίσατε σε έναν κόσμο που συνεχίζει. Καλωσορίσατε στην πλατφόρμα Show Must Go On.

Η πλατφόρμα The Show Must Go On, αποτελεί το αποτέλεσμα της διαρκούς συνεργασίας και προσπάθειας των ομαδών πίσω από το Τεταρτημόριο και τη The Blender Gallery για την εξεύρεση λύσεων στην πολιτιστική παρουσίαση, εν όψει της ανάγκης που δημιουργείται για εναλλακιτκούς τρόπους επικοινωνίας και τόπους συνάντησης γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, εδώ παρουσιάζονται ηλεκτρονικά εικαστικές εκθέσεις σε πραγματικό χώρο και χρόνο προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να μπορεί εξ αποστάσεως να περιηγηθεί σε εκδηλώσεις – εικαστικές εκθέσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Πώς λειτουργεί

ελεύθερα μέσω εισόδου στο: https://www.showmustgoon.online/

ΑΠΟ: TETARTIMORIO NPO | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ

Σεμινάρια Digital Marketing Εξ αποστάσεως

Σεμινάρια Digital Marketing Εξ αποστάσεως

E-LEARNING

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο digital marketing που γίνεται εξ αποστάσεως. Μπορείτε να ξεκινήσετε σε ένα από τα νέα τμήματα κάθε μήνα άμεσα και να μελετάτε στους δικούς σας χρόνους από το γραφείο σας.

200 βιντεομαθήματα με οδηγούς βήμα-βήμα
Εργασίες στην πράξη
25 ώρες βιντεομαθήματα
50 ώρες πρακτική εξάσκηση
8 ώρες ζωντανό μάθημα αποριών με καθηγητή (προτεινόμενες ώρες Τετάρτη μετά τις 5μμ)
Περιέχονται οι ενότητες Digital strategy, Google ads, Google analytics, SEO, Social media.

Πληροφορίες σεμιναρίου: https://digitalent.gr/events/restart-course/

Πώς λειτουργεί

Κατά την εγγραφή σας χρησιμοποιήστε το εκπτωτικό κουπόνι “DIGITALSOLIDARITY” για να έχετε έκπτωση 50%

email: contact@digitalent.gr

ΑΠΟ: DIGITALENT GREECE | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΜΗΝΑΣ

Eucleides: Μπάρα προσβασιμότητας για ιστοσελίδες

Eucleides: Μπάρα προσβασιμότητας για ιστοσελίδες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Προσβασιμότητα στο διαδίκτυο σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

Η μπάρα προσβασιμότητας Eucleides είναι λογισμικό της εταιρείας Infoscope Hellas και παρέχει εργαλεία που διευκολύνουν την πλοήγηση ΑμεΑ στο διαδίκτυο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο WCAG 2.0. Τα εργαλεία είναι: α) πλοήγηση από το πληκτρολόγιο και από την μπάρα προσβασιμότητας, β) μετατροπή κειμένου σε ομιλία, γ) αυξομείωση γραμμάτων, δ) αλλαγή αντίθεσης, ε) επισήμανση κειμένου.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα #DigitalSolidarityGR, καθώς θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ιστοτόπους των δομών υγείας, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας. Έτσι, απευθυνόμαστε σε φορείς υγείας του δημοσίου (Υπουργείο Υγείας, ΕΟΔΥ, forma.gov.gr, Νοσοκομεία αναφοράς Covid-19 κ.ά.) και προσφέρουμε την εγκατάσταση του λογισμικού Eucleides στους ιστοτόπους τους δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το λογισμικό στην εταιρική ιστοσελίδα https://infoscope.gr.

Πώς λειτουργεί

Η υπηρεσία έχει ως τελικούς αποδέκτες τους πολίτες. Παρακαλούμε τους υπευθύνους δημοσίων δομών υγείας που επιθυμούν την εγκατάσταση του λογισμικού στον ιστότοπο του φορέα τους να αποστείλουν μήνυμα στη διεύθυνση info(at)infoscope(dot)gr με θέμα “DigitalSolidarityGR – Εγκατάσταση λογισμικού Eucleides σε φορέα υγείας του Δημοσίου”.

Η δωρεάν εγκατάσταση του λογισμικού ισχύει για το διάστημα Απρίλιος – Μάιος 2020.

ΑΠΟ: INFOSCOPE HELLAS | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2020

Διαδικτυακά Μαθήματα (MOOCs)

Διαδικτυακά Μαθήματα (MOOCs)

E-LEARNING

Το Letstudy είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα Online εκπαίδευσης που φιλοξενεί Μαζικά Ανοιχτά Διαδικτυακά Μαθήματα (Massive Open Online Courses-MOOCs) με Video στην Ελληνική γλώσσα. Τα MOOCs αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές τάσεις στη διαδικτυακή εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια και κερδίζουν συνεχώς την εμπιστοσύνη αρκετών εκπαιδευομένων οι οποίοι επιλέγουν τον τρόπο αυτό ως έναν τρόπο εκμάθησης.

Στο πλαίσιο του #DigitalSolidarity προσφέρουμε -25% έκπτωση για αγορές των μαθημάτων που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα του Letstudy μέχρι και 30 Απριλίου 2020

Τα μαθήματα που είναι ανεβασμένα αυτή τη στιγμή στη πλατφόρμα είναι:
* Εισαγωγή στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Ruby
* Ανάπτυξη Web εφαρμογών με την Ruby on Rails
* Εισαγωγή στην ανάπτυξη Web εφαρμογών με την PHP και την SQL

Νέα μαθήματα θα προστίθενται συνεχώς.

Πώς λειτουργεί

Για να μπορέσετε να προμηθευτείτε τα μαθήματα με έκπτωση -25%, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1. Από την πλατφόρμα του Letstudy θα πρέπει να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό χρήστη
2. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού, επισκεφτείτε το μάθημα που θέλετε να ενεργοποιήσετε και από τις επιλογές δεξιά επιλέξτε την “Αγορά του πλήρους μαθήματος” και επιλέξτε “Εγγραφή στο μάθημα”
3. Στη σελίδα αγοράς του μαθήματος, στο πλαίσιο του “Κωδικό Κουπονιού” εισάγετε το κουπόνι DIGISOL2020 και επιλέξτε “Καταχώρηση κουπονιού”
4. Ολοκληρώστε την αγορά του μαθήματος

Για οποιοδήποτε θέμα σας παρουσιαστεί, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο communications@letstudy.gr

ΑΠΟ: LETSTUDY | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 30/04/2020

Foinikas app –

Foinikas app -

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H Hello World ανταποκρινόμενη στο #DigitalSolidarityGR, θέλοντας να συνδράμει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πρωτόγνωρης περιόδου που βιώνουμε όλοι, παρέχει την υπηρεσία Foinikas δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες χρήσης και με 80% έκπτωση για τους επόμενους 6. Ο Foinikas είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμ για την εύκολη & γρήγορη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης. Προσβάσιμη από υπολογιστή, κινητό και τάμπλετ.

Μέσω του Foinika, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε:
– το πελατολόγιο
– τα ραντεβού
– τις παραγγελίες,
και να έχετε καθημερινή επίβλεψη των οικονομικών σας (έσοδα, οφειλές, στατιστικά στοιχεία), ανά πάσα ώρα.

Ιδανικό για ιατρεία, κομμωτήρια, καταστήματα λιανικής, e-shop, ασφαλιστικούς συμβούλους και μια πληθώρα άλλων επιχειρήσεων.

Πώς λειτουργεί

Μπορείτε να αποκτήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας συμπληρώνοντας το όνομα της επιχείρησης και το email σας στην ειδική φόρμα εδώ: https://bit.ly/2V3Jt0s

ΑΠΟ: HELLO WORLD | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ + 6 ΜΗΝΕΣ 80% ΕΚΠΤΩΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ευχαρίστως στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προσφέροντας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στους Δικηγόρους (και ενγένει εφαρμοστές του δικαίου) αλλά και σε κάθε επιχειρηματία και σε κάθε πολίτη τις εξής κατά περίπτωση ενημερώσεις – πληροφόρηση:
1. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις – ν.4640/2019 (για Δικηγόρους, επίσης χρήσιμη για Δικαστές & Εισαγγελείς)
2. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ο ρόλος του Δικηγόρου – νομικού παραστάτη σε αυτήν και στην ΥΑΣ (για Δικηγόρους)
3. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ: Επίλυση εμπορικών και αστικών υποθέσεων χωρίς δικαστήρια, αλλά με επίσημο και ισχυρό αποτέλεσμα. Τί μπορεί να προσφέρει στον πολίτη (για επιχειρήσεις και πολίτες)
4. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ σε οικογενειακές υποθέσεις. Επίλυση θεμάτων διατροφής, επιμέλειας τέκνων, επικοινωνίας, χρήσης οικογενειακής στέγης, ζητημάτων περιουσιακών, κληρονομικών, οικογενειακών επιχειρήσεων κ.λπ. χωρίς δικαστήρια αλλά με επίσημο και ισχυρό αποτέλεσμα (για πολίτες εν γένει)

Πώς λειτουργεί

Η παρουσίαση γίνεται, με τηλεδιάσκεψη και με τη βοήθεια καρτών, διαδραστικά. Μπορείτε να συμμετέχετε -ή απλά να παρακολουθήσετε- από τον χώρο σας μέσω του υπολογιστή σας. Διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ακολουθούν ερωτήσεις – απαντήσεις για ακόμη 30 λεπτά. Ολοκληρώνεται σε μία ώρα για κάθε θέμα.
Προτεινόμενες ημερομηνίες: Τετάρτη 8 Απριλίου, Τετάρτη 15 Απριλίου και Τετάρτη 22 Απριλίου, Τετάρτη 29 Απριλίου. Ώρα 19.30. Υπάρχει ευελιξία στον καθορισμό του προγράμματος, αναλόγως των αναγκών.

Σε περίπτωση παράτασης των μέτρων προστασίας από τον COVID 19, θα συνεχιστούν.

Ευγνωσία ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ και Συνεργάτες,
Δικηγορία & Διαμεσολάβηση
Φράγκων 3, ΤΚ 546.26 Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 535538, κιν. 6937071575
www.raftopoulou.gr
e-mail: info@raftopoulou.gr.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε e-mail στο: info@raftopoulou.gr
Tα στοιχεία σας
Το αν είστε Δικηγόρος (μαζί με τον α.μ. και τον Σύλλογό σας)
Για ποια (ή για ποιες) ενημερώσεις ενδιαφέρεστε
Για ποια ημερομηνία
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την οριστικοποίηση.
ΓΙΑ: Δικηγόρους, Εφαρμοστές του νόμου, Επιχειρήσεις, Πολίτες.

ΑΠΟ: ΕΥΓΝΩΣΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19

ΔΩΡΕΑΝ η Εμπορική και Λογιστική Εφαρμογή “Ε-ΟΝ RIX” στο Cloud

ΔΩΡΕΑΝ η Εμπορική και Λογιστική Εφαρμογή "Ε-ΟΝ RIX" στο Cloud

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού, η E-ON INTEGRATION AE προσφέρει δωρεάν σε νέους συνδρομητές από 1ης Απριλίου 2020, τη σουΐτα εφαρμογών Ε-ΟΝ RIX  η οποία λειτουργεί σε περιβάλλον internet (Cloud) για τηλε-εργασία.

Το Ε-ΟΝ RIX περιλαμβάνει λειτουργίες όπως Αιτήματα-παράπονα πελατών, παραγγελίες πελατών, παραγγελίες προς προμηθευτές, αποστολές-παραλαβές, εντολές courier, ηλεκτρονική τιμολόγηση, τήρηση αποθήκης, cash flow κλπ. Οι εφαρμογές μας είναι δίγλωσσες, Ελληνικά και Αγγλικά, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεργάζεστε με το εξωτερικό στην ίδια πλατφόρμα. Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, τόσο στο Laptop/PC όσο και σε Tablet/Smartphone.

Όπου και αν δραστηριοποιήστε στην Ελλάδα, χωρίς καμία μετακίνηση εκ μέρους σας, αναλαμβάνουμε να ενεργοποιησουμε ένα ψηφιακό χώρο δικό σας για να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας, μικρή ή μεγαλύτερη. Μπορούμε να κρατήσουμε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα ζωντανή, με τηλε-εργασία. Είναι η ελάχιστη προσφορά της εταιρίας μας στην μάχη με την πανδημία και την επιβίωση των επιχειρήσεων.

Πώς λειτουργεί

Καλέστε μας στο 210 6018700 ή στείλτε μας ένα e-mail στο prelations@e-on.gr και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα, ώστε άμεσα να ενεργοποιηθεί η νέα υπηρεσία.

ΑΠΟ: E-ON INTEGRATION A.E. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ το Self-Service σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού “Ε-ΟΝ MyWorkPlace HRM” στο Cloud

ΔΩΡΕΑΝ το Self-Service σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού "Ε-ΟΝ MyWorkPlace HRM" στο Cloud

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού, η E-ON INTEGRATION AE (www.e-on.gr) προσφέρει δωρεάν σε νέους συνδρομητές από 1ης Απριλίου 2020, τη σουΐτα εφαρμογών Ε-ΟΝ MyWorkPlace HRM η οποία λειτουργεί σε περιβάλλον internet (Cloud) για τηλε-εργασία.

Το Ε-ΟΝ MyWorkPlace HRM περιλαμβάνει λειτουργίες όπως Παρουσιολόγιο, Αναφορές χρόνου (time reporting), Διαχείριση Συμβάντων, Άδειες, Υπερωρίες, Εξοδολόγια, Εύρεση Προσωπικού κλπ​. Οι εφαρμογές μας είναι δίγλωσσες, Ελληνικά και Αγγλικά, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεργάζεστε με το εξωτερικό στην ίδια πλατφόρμα. Λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, τόσο στο Laptop/PC όσο και σε Tablet/Smartphone.

Όπου και αν δραστηριοποιήστε στην Ελλάδα, χωρίς καμία μετακίνηση εκ μέρους σας, αναλαμβάνουμε να ενεργοποιησουμε ένα ψηφιακό χώρο δικό σας για να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας, μικρή ή μεγαλύτερη. Μπορούμε να κρατήσουμε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα ζωντανή, με τηλε-εργασία. Είναι η ελάχιστη προσφορά της εταιρίας μας στην μάχη με την πανδημία και την επιβίωση των επιχειρήσεων.

Πώς λειτουργεί

Καλέστε μας στο 210 6018700 ή στείλτε μας ένα e-mail στο prelations@e-on.gr και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα, ώστε άμεσα να ενεργοποιηθεί η νέα υπηρεσία.

ΑΠΟ: E-ON INTEGRATION A.E. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Δωρεάν κόστος φιλοξενίας & παροχή email server για νέα website & e-shop

Δωρεάν κόστος φιλοξενίας και παροχή email server για νέα website και e-shop

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η DIGIFOX web services δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων (website) & ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), καθώς και στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών digital marketing που απευθύνονται σε μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις. Λόγω της δυσμενούς κατάστασης στην οικονομία λόγω κορονωϊού, η DIGIFOX θέλει να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που πλήττονται και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ & ΠΑΡΟΧΗ EMAIL SERVER ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ με την κατασκευή κάθε νέου website ή e-shop από την εταιρεία μας, για όσες επιχειρήσεις προχωρήσουν σε συμφωνία μέχρι την 31/05/2020. Η DIGIFOX είναι μια εταιρεία-μέλος του Ομίλου VNG Digital Group που κατέχει ηγετική θέση στην τοπική και τη διεθνή αγορά του digital marketing.

Πώς λειτουργεί

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107658182 ή στο contact@digifox.gr να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και την προσφορά μας.

ΑΠΟ: VNG DIGITAL EE | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΕΤΟΣ

Υπηρεσία Eνημέρωσης και Συμβουλευτικής υποστήριξης Cybersecurity και GDPR

Υπηρεσία Eνημέρωσης και Συμβουλευτικής υποστήριξης Cybersecurity και GDPR

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, E-LEARNING

Η Motive Συμβουλευτική με την εξειδικευμένη ομάδα της GDPR Pro, συμμετέχει στην προσπάθεια του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για προσφορά δωρεάν ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών στις επιχειρήσεις-οργανισμούς της Ελλάδας, για όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό Covid-19. Συγκεκριμένα παρέχονται δωρεάν οι υπηρεσίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων μέσω της υπηρεσίας News/chat σε θέματα σχετικά με Cybersecurity , GDPR για χρονικό διάστημα 3 μηνών.
Η υπηρεσία παρέχεται μέσω των www.gdprprofessional.com και www.motive.com.gr όπου αναρτώνται θέματα σχετικά με Cybersecurity και τον GDPR. Δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη της υπηρεσίας να προβεί σε σχετικά αιτήματα/θέματα μέσω του εργαλείου chat, όπου η ομάδα εξειδικευμένων στελεχών διενεργεί την κατάλληλη έρευνα και απαντά τεκμηριωμένα.
Τα θέματα Cybersecurity I GDPR είναι κρίσιμα στην τρέχουσα έκτακτη κατάσταση πανδημίας, λόγω και των νέων κινδύνων που προκύπτουν από την έκταση της Τηλεργασίας στις επιχειρήσεις-οργανισμούς.

Πώς λειτουργεί

Ο χρήστης εισάγεται στους ιστότοπους:

GDPR Pro News
https://bit.ly/2xLfv9r

ή

Motive Συμβουλευτική News
https://bit.ly/2yo5eAp

όπου υπάρχουν αναρτημένα Άρθρα σχετικά με θέματα Cybersecurity και GDPR. Στη συνέχεια μπορεί να προβεί σε εγγραφή στο εργαλείο chat που εμφανίζεται στο κάτω δεξιά ή αριστερά μέρος της σελίδας. Κατά την εγγραφή απαιτείται το email του χρήστη. Μέσω του chat μπορεί να γίνει ανταλλαγή μηνυμάτων και αρχείων μεταξύ των χρηστών της υπηρεσίας και της ομάδας εξειδικευμένων στελεχών Συμβούλων Cybersecurity και GDPR. Ανάλογα με το επίπεδο τεχνογνωσίας που απαιτείται για κάθε θέμα, υπάρχει μεθοδολογία αξιολόγησης σε 1ο επίπεδο και κλιμάκωσης σε 2ο επίπεδο διαχείρισης των θεμάτων.

ΑΠΟ: MOTIVE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ/ GDPR PRO (IBC OE) | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΜΗΝΕΣ

Δωρεάν καθημερινά προγράμματα γυμναστικής και συμβουλές υγείας

Δωρεάν καθημερινά προγράμματα γυμναστικής και συμβουλές υγείας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το BubbleGumHealthClub ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της πανδημίας,  παρέχει ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν καθημερινά προγράμματα Γυμναστικής και Συμβουλές Υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν θα μπορούν να βρουν τις παροχές μας μέσα από τη σελίδα μας στο Instagram @bubblegumhc.
Καθημερινά θα ανεβαίνουν δύο διαφορετικά προγράμματα Γυμναστικής με ή χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό τα οποία απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας και εβδομαδιαίες συμβουλές υγείας (π.χ.διατροφής,πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών). Οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν μέχρι το τέλος των μέτρων που έχουν παρθεί λόγω του Covid-19.
Με το πέρας δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από και προς τους συμμετέχοντες.

Πώς λειτουργεί

Μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.
Συγκεκριμένα της πλατφόρμας του Instagram @bubblegumhc

ΑΠΟ: ΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Ο.Ε. | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΩΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

TalentLMS

TalentLMS

E-LEARNING

Το TalentLMS είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης που απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Χρησιμοποιώντας το TalentLMS, μπορείτε να εκπαιδεύσετε μέσω διαδικτύου τους υπαλλήλους που εργάζονται με τηλεργασία, καθώς και τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι καθοριστική για την επιτυχία των απομακρυσμένων αυτών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, το TalentLMS παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης τόσο σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) όσο και ασύγχρονα, με μαθήματα τα οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν στον χρόνο που επιθυμούν. Τα μαθήματα αυτά μπορείτε να τα εμπλουτίσετε με αρχεία .doc, .pdf, βίντεο, εικόνες, και κουίζ αξιολόγησης, ενώ παράλληλα έχετε πρόσβαση σε αναλυτικά reports σχετικά με τις επιδόσεις των εκπαιδευόμενων και την εξέλιξη του εκπαιδευτικού προγράμματος. Επιπλέον, πολλές από τις σχετικές διαδικασίες είναι αυτοματοποιημένες με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου.

Προσφέρουμε έκπτωση 50% για 6 μήνες στα πακέτα Starter, Basic, Plus, και Premium. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.talentlms.com/.

Πώς λειτουργεί

Κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στο https://app.talentlms.com/create. Στην συνέχεια επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο contact@talentlms.com αναφέροντας το TalentLMS domain σας (domain.talentlms.com) και το πλάνο που σας ενδιαφέρει για να σας δοθεί το εκπτωτικό κουπόνι.

ΑΠΟ: EPIGNOSIS | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ΜΗΝΕΣ

TalentCards

TalentCards

E-LEARNING

Χρησιμοποιώντας το TalentCards, μπορείτε να εκπαιδεύσετε μέσω κινητού υπαλλήλους ή μαθητές που δεν έχουν συχνή πρόσβαση σε υπολογιστές. Η εκπαίδευση γίνεται μέσω της εφαρμογής TalentCards για smartphones και με τη χρήση καρτών “Flash cards”. Στις κάρτες αυτές μπορείτε να ενσωματώσετε μικρές δόσεις πληροφορίας υπό τη μορφή κειμένου, εικόνας, βίντεο, audio και link. Η δυνατότητα δημιουργίας κουίζ σας επιτρέπει να ελέγξετε αν οι εκπαιδευόμενοι έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα και κατά πόσον έχουν κατανοήσει το σχετικό περιεχόμενο.

Το TalentCards είναι ιδανικό για εκπαίδευση πάνω σε απλά θέματα, όπως νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και για την ενημέρωση σχετικά με τους νέους κανόνες και τα ισχύοντα μέτρα προστασίας και ασφάλειας εν μέσω της πανδημίας. Με τη χρήση ενός κινητού όλοι οι εργαζόμενοι ενημερώνονται και εκπαιδεύονται όπου και αν βρίσκονται έτσι ώστε η ομάδα σας να παραμένει συντονισμένη.

Προσφέρουμε έκπτωση 50% για 6 μήνες στα πακέτα Small, Basic, Plus, και Premium. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.talentcards.com/.

Πώς λειτουργεί

Κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στο https://www.talentcards.com/register. Στην συνέχεια επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο contact@talentcards.com αναφέροντας το πλάνο που σας ενδιαφέρει για να σας δοθεί το εκπτωτικό κουπόνι.

ΑΠΟ: EPIGNOSIS | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ΜΗΝΕΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ

E-LEARNING

Κάθε επιχείρηση αντιμετωπίζει την αβεβαιότητα αυτή τη στιγμή και πολλοί ιδιοκτήτες ίσως αισθάνονται άγχος και αγωνία για το μέλλον. Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις αυτό το διάστημα λόγω της κατάστασης που επικρατεί για την καταπολέμηση και τον περιορισμό του κορονοϊού στη χώρα μας, στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση σε θέματα διοικητικής λογιστικής σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Σκοπός του σεμιναρίου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ είναι να βοηθήσει υφιστάμενες επιχειρήσεις να:

• Εξετάσουν τις δαπάνες τους και να καταλάβουν που πρέπει να γίνουν μειώσεις
• Αναγνωρίσουν στρατηγικές που θα βοηθήσουν όχι μόνο στην επιβίωση της επιχείρισης τους κατά το δύσκολο αυτό διάστημα, αλλά και να
βγει ακόμα πιο ισχυρή.
• Nα πρoβλέψουν τις ταμειακές τους ροές σε τρίμηνη, εξάμηνη και ετήσια βάση
• Κατανοήσουν ποιες πωλήσεις και έξοδα στην επιχείρησή τους επηρεάζουν περισσότερο τις ταμειακές τους ροές και τι μπορούν να κάνουν
ώστε να παραμείνει η επιχείρησή τους υγιής.
• Δημιουργήσουν προβλέψεις και σενάρια προϋπολογισμού.

Μέσα από το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται το κόστος και να ελέγχουν τις ταμειακές τους ροές για να διατηρήσουν την επιχείρησή τους υγιή.

Πώς λειτουργεί

Μπορείτε να εγγραφείτε στο δωρεάν σεμινάριο μέσω της φόρμας: https://forms.gle/hNxU6LfoQh32uvfA7

Στη συνέχεια, θα λάβετε e-mail για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, πληροφορίες για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εκπαίδευσης καθώς και το σύνδεσμο ώστε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Ζοοm (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Ανδρέας Στεφανίδης, πρόεδρος του οργανισμού Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, με εμπειρία 20 ετών ως διδάσκων σε θέματα Διοικητικής Λογιστικής και Κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

ΑΠΟ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2020, 2 ΩΡΕΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ

EASYCALL.GR VOIP TELEPHONY – ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

EASYCALL.GR VOIP TELEPHONY - ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

H υπηρεσία easycall.gr προσφέρει σε όλους τους χρήστες 50 ώρες δωρεάν κλήσεις σε σταθερά, κινητά και εξωτερικό. Παράλληλα προσφέρει 50% έκπτωση για την απόκτηση εικονικού σταθερού τηλεφωνικού αριθμού από Ελλάδα και άλλες 50 χώρες δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ελεύθερο επαγγελματία να εργάζεται και να τον καλούν στο επαγγελματικό του τηλεφωνικό αριθμό όπου κι αν βρίσκεται. Η υπηρεσία λειτουργεί είτε μέσω smartphone με τη χρήση app είτε με τη χρήση voip τηλεφωνικής συσκευής

Πώς λειτουργεί

Κάνοντας online εγγραφή από την ιστοσελίδα https://easycall.gr/voip/

email: support@easycall.gr τηλ. κέντρο 21 1198 6248

ΑΠΟ: Ν ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ - EASYCALL.GR | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΜΗΝΑΣ

Σύστημα Online και On request Κρατήσεων με Μηδενικό Κόστος Άδειας Χρήσης μέχρι 01-04-21

Σύστημα Online και On request Κρατήσεων με Μηδενικό Κόστος Άδειας Χρήσης μέχρι 01-04-21

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H Project House, εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων, Πληροφορικής & Project Management, με εξειδίκευση στα συστήματα online κρατήσεων θέλοντας να ενισχύσει σε αυτές τις δύσκολες ώρες την ελληνική επιχειρηματικότητα, την οικονομία και την προστασία των εργαζομένων συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Ψηφιακής Αλληλεγγύης #DigitalSolidarityGR, προσφέροντας σε επιχειρήσεις του τουρισμού, της εστίασης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων για ένα ολόκληρο χρόνο Μηχανή και Σύστημα Online και On request Κρατήσεων με μηδενικό κόστος άδειας χρήσης.

Tο σύστημα (Reservations and Management Platform) αποτελείται από τους παρακάτω 4 βασικούς πυλώνες και υποστηρίζει πλήρως τις εταιρικές διεργασίες που συνδέονται με αυτούς, προσφέρεται εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο ξεκινώντας από σήμερα:
Α. Central Reservation System (CRS)
Β. Property Management System (PMS)
Γ. Workflow Management System (WfMS)
Δ. Content Management System (CMS)

Πώς λειτουργεί

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email στο digitalsolidarity@project.house δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, επωνυμία της επιχείρησης, email και τηλέφωνο επικοινωνίας, την ιστοσελίδα τους (προκειμένου να ελέγξουμε τη συμβατότητα των τεχνολογιών) καθώς και μία μικρή περιγραφή για το πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Απευθυνόμαστε στις επιχειρήσεις του τουρισμού καθώς και των άμεσα συνδεδεμένων με αυτόν κλάδων της εστίασης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, από οποιαδήποτε περιοχή της χώρας που προσφέρουν, προτίθενται ή σχεδίαζαν πριν την πανδημία να προσφέρουν τις παραπάνω υπηρεσίες και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν μέχρι σήμερα.

Ελπίζουμε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση θα μπορέσουμε να συνδράμουμε έστω και λίγο στην ισχυροποίηση των μικρομεσαίων κυρίως επιχειρήσεων του κλάδου ώστε να μπορέσουν διαθέτοντας σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία βελτιστοποίησης και καθετοποίησης των διαδικασιών τους να ανακάμψουν το συντομότερο μετά τη λήξη -και- αυτής της κρίσης. Ευχόμαστε σε όλους να παραμείνουν υγιείς, δυνατοί, με διαύγεια πνεύματος έως ότου οι δύσκολες μέρες που ζούμε να αποτελέσουν οριστικό παρελθόν.

ΑΠΟ: PROJECT HOUSE | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΜΕΧΡΙ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Δωρεαν Παροχές υπηρεσιών digital marketing και σε νέες Υπηρεσιες εγκαταστάσης συστημάτων κρατήσεων.

Δωρεαν Παροχές υπηρεσιών digital marketing και σε νέες Υπηρεσιες εγκαταστάσης συστημάτων κρατήσεων.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΔΩΡΕΑΝ επιπρόσθετες υπηρεσίες Digital marketing σε ήδη ενεργά πακέτα και σε νέους συνεργάτες όπως επίσης και Δωρεάν στις νέες εγκατάστασης των υπηρεσιών συστημάτων κρατήσεων για ξενοδοχεία , επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων οχημάτων ( Rent a car – moto – Minivans ) και πρακτορεία με εκδρομές (Tours). Μπορείτε να δείτε όλες τι υπηρεσίες μας από την ιστοσελίδα μας www.micro-media.gr .

Πώς λειτουργεί

Μπορείτε να αποκτήσετε τις Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνώντας στην ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα μας https://www.micro-media.gr/el/contact-us.html και να μας στείλετε το αίτημα εισάγοντας το κωδικό “DigitalSolidarityGR” ωστε να εγγραφείτε στις Δωρεάν υπηρεσίες μας.

Επικοινωνία και στο email info@micro-media.gr ή στο τηλέφωνο 2241090140

ΑΠΟ: MICROMEDIA ΡΟΔΟΥ - DIGITAL MARKETING | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΜΗΝΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ