#DigitalSolidarityGR

Υπηρεσίες και Προϊόντα

Μένουμε σπίτι, βρίσκουμε λύσεις!

Ανακαλύψτε τις έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις, που εντάσσονται στην πρωτοβουλία ψηφιακής αλληλεγγύης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
ΟΛΕΣ
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές για τη Βελτιστοποίησή της

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές για τη Βελτιστοποίησή της

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, E-LEARNING

Η OBS Technologies (https://www.obstechnologies.gr) στο πλαίσιο του #DigitalSolidarityGR προσφέρει σ’εσάς και την επιχείρησή σας μια λύση για να κάνετε το eshop σας πιο γρήγορο, και κατ΄επέκταση πιο ευχάριστο στη περιήγηση για τους χρήστες.

Η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει το αν ένας πελάτης θα έχει μια ευχάριστη εμπειρία κατά την περιήγησή του στην ιστοσελίδα σας, και φυσικά αν θα κάνει convert (είτε αυτό συμμένει την αγορά ενός προϊόντος είτε την συμπλήρωση μιας φόρμας επικοινωνίας).

Συγκεκριμένα η προσφορά μας συμπεριλαμβάνει:
-ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας, τόσο σε κινητές συσκευές όσο και σε σταθερούς υπολογιστές, από τα πλέον σύγχρονα εργαλεία μας.
-ΔΩΡΕΑΝ αναφορά και έγγραφο pdf με συμβουλές για την βελτιστοποίηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας.
-Βελτιστοποίηση της ταχύτητας του site σας από τους experts της ομάδας μας σε χαμηλή τιμή.

Πώς λειτουργεί

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ακολουθώντας το link https://www.obstechnologies.gr/contact/ με τα εξής στοιχεία:
-Ονοματεπώνυμο εκπτροσώπου
-Email
-Στο πεδίο “θέμα” προσθέστε το hashtag #DigitalSolidarityGR
-Στο πεδίο “μήνυμα” συμπληρώστε την ιστοσελίδα σας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας καλέσουμε άμεσα.

ΑΠΟ: OBS TECHNOLOGIES | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΧΡΟΝΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Υποστήριξης

Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Υποστήριξης

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Golden Dust, Premium Consulting Services είναι μια συμβουλευτική εταιρία με υπηρεσίες στους τομείς της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης, του Digital Marketing, των Creative υλικών, της Εκπαίδευσης και του Business Consulting.

Οι άνθρωποι της Golden Dust πιστεύουμε στην αξία της αλληλεγγύης και στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Digital Solidarity του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύξαμε ένα πρόγραμμα δωρεάν στήριξης 5 μικρομεσαίων επιχειρήσεων ή/και ελευθέρων επαγγελματιών, το οποίο περιλαμβάνει τη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης και digital marketing. To δωρεάν πρόγραμμα υλοποιείται εντός 3 συναντήσεων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, συνολικής διάρκειας 5 ωρών.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν έως τις 28/2/2021.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο www.goldendust.gr

Πώς λειτουργεί

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο e-mail info@goldendust.gr με θέμα Digital Solidarity και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Για την υλοποίηση του προγράμματος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΟ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΨΑΡΡΑΚΗ | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ΩΡΕΣ

Στρατηγική Πολυκαναλικής Επικοινωνίας & Συμβουλευτική Κοινωνικών Δικτύων για 6 μήνες

Στρατηγική Πολυκαναλικής Επικοινωνίας & Συμβουλευτική Κοινωνικών Δικτύων για 6 μήνες

E-LEARNING

Στη Media Planners προσφέρουμε όλο το φάσμα υπηρεσιών που αφορούν το digital marketing συνδυάζοντας πολλαπλά κανάλια και τεχνικές προώθησης. Από τον καθορισμό της στρατηγικής, έως την υλοποίηση και τα αποτελέσματα, ο στόχος μας είναι ένας: η ανάδειξη του brand των συνεργατών μας στο διαδίκτυο και η μετατροπή του online κοινού τους σε αγοραστικό κοινό.

Στο πλαίσιο στήριξης επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα πολυκαναλικό πλάνο προβολής και ανάπτυξης για 1 επιχείρηση μαζί με συμβουλευτική για την υλοποίηση του. Το πλάνο περιλαμβάνει τακτικές προώθησης σε βάθος εξαμήνου χρησιμοποιώντας τα πιο διαδεδομένα κοινωνικά δίκτυα, στρατηγικές διαφημίσεων, δημιουργία κατάλληλων γραφικών, έρευνα ανταγωνισμού, έρευνα καταναλωτικού κοινού αλλά και ανάλυση αποτελεσμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλεύσουμε και να λύσουμε οποιονδήποτε προβληματισμό σας. Για κάθε προωθητική ενέργεια παρέχουμε άμεσα διαθέσιμα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Έτσι, έχετε πάντα ξεκάθαρη εικόνα της προόδου σας και μπορείτε εύκολα να αποφασίζετε για τις επόμενες κινήσεις σας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας https://mediaplanners.gr/

Σημείωση: Το κόστος των διαφημίσεων δεν περιλαμβάνεται.

Πώς λειτουργεί

Η ομάδα μας θα αποστείλει στη επιχείρηση ένα ερωτηματολόγιο. Θα χρειαστεί η συμπλήρωση του από πλευράς της επιχείρησης και η αποστολή του πίσω σε εμάς. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η σωστή και εμπεριστατωμένη απάντηση του ερωτηματολογίου, για να κατανοήσει η ομάδα μας, την ταυτότητα της επιχείρησης σας αλλά και τις ανάγκες της, έτσι ΄ώστε να εκπονήσει ένα πλάνο που θα φέρει πραγματικά αποτελέσματα.

ΑΠΟ: MEDIA PLANNERS ΕΠΕ | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ΜΗΝΕΣ

Προσφορά Υπηρεσίας Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams

Προσφορά Υπηρεσίας Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Microbase, πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και λύσεων, στηρίζει για άλλη μια φορά την Επιχειρησιακή Συνέχεια εταιριών στην Ελλάδα, κατά την περίοδο της πανδημίας, προσφέροντας δωρεάν για 3 μήνες, την Cloud υπηρεσία Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams.

Η προσφορά αφορά τη δυνατότητα χρήσης του Microsoft Teams ως αυτόνομου Τηλεφωνικού Κέντρου, ως επέκταση του υφιστάμενου Τηλεφωνικού σας Κέντρου (εφόσον αυτό υποστηρίζεται) ή ως ένα απλό τηλέφωνο της εταιρίας σας.

Οφέλη:
• Τηλεργασία με ασφάλεια και απλότητα, με δυνατότητα χρήσης εταιρικών τηλεφωνικών αριθμών.
• Οι χρήστες έχουν το εσωτερικό τους τηλέφωνο εντός και εκτός εταιρίας, χωρίς εκτροπή κλήσεων, μέσω υπολογιστή, tablet, smartphone.
• Ενοποιημένη επικοινωνία Collaboration / Τηλεφωνία.

Η προσφορά περιλαμβάνει:
α) δωρεάν ενεργοποίηση και παραμετροποίηση της υπηρεσίας,
β) δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για 5 χρήστες/ εταιρία, έως τις 28/02/2021.

Η προσφορά δεν περιλαμβάνει κόστη αδειών χρήσης της Microsoft και τηλεπικοινωνιακά κόστη, τα οποία προκύπτουν με βάση τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Πώς λειτουργεί

Πώς ενεργοποιείται
Για την παροχή της υπηρεσίας η ενδιαφερόμενη εταιρία στέλνει email στο solidarity@microbase.gr, ζητώντας την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams, αναφέροντας την προσφορά Digital Solidarity. Θα ακολουθήσει επικοινωνία εκπροσώπου της Microbase για τη διεκπεραίωση της ενεργοποίησης.

Πώς λειτουργεί
Μετά την ενεργοποίηση οι χρήστες θα δουν στην εφαρμογή MS Teams την επιλογή Calls, η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση και λήψη των εταιρικών κλήσεων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια στις συσκευές των χρηστών για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ephone.gr/digital_solidarity

ΑΠΟ: MICROBASE | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΜΗΝΕΣ, 24/11/2020 - 28/02/2021

3o e-ThesSummerSchool: Σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους & νέες από 14 έως 18 ετών

3o e-ThesSummerSchool: Σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους και νέες από 14 έως 18 ετών

E-LEARNING

Από τη Δευτέρα 28 μέχρι και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 και με τη μέθοδο σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας, θα διεξαχθεί το 3ο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας e-ThesSummerSchool.

Το πρόγραμμα αποτελεί την εξ αποστάσεως εκδοχή του δημοφιλούς θερινού σχολείου ThesSummerSchool που αποτελεί καταξιωμένο θεσμό που διεξάγεται από το 2016 στο Παν. Μακεδονίας.

Καλούμε όλους τους νέους και νέες, 14-18 ετών, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, για να περάσουν τις διακοπές τους δημιουργικά, μαθαίνοντας για την επιχειρηματικότητα και βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον τους.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν και θα δουλέψουν με συνομηλίκους τους, μέσα σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες σε όλη τους τη ζωή, ενώ θα εξασφαλίσουν δυνατότητα επικοινωνίας με τους διδάσκοντες για κάθε επαγγελματικό θέμα (δια βίου mentoring).

Στο τέλος θα δοθεί (ηλεκτρονικά) πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Παν. Μακεδονίας.

Πώς λειτουργεί

Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τη σελίδα https://thessummerschool.uom.gr/e-thessummerschool και συμπληρώστε τη φόρμα.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 70€ (12 διδακτικές ώρες).
Για περισσότερες πληροφορίες και επόμενους κύκλους διαλέξεων, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος στη διεύθυνση https://thessummerschool.uom.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 891227.

ΑΠΟ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ 28 ΕΩΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος – Eshop

ΔΩΡΕΑΝ Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος - Eshop

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΔΩΡΕΑΝ Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος
Η QBRAINS – Complete Digital Marketing Agency καταλαβαίνει και αφουγκράζεται την ανάγκη των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας για προβολή στο διαδίκτυο και στηρίζοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις 20+ χρόνων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν για όλους τους επαγγελματίες και κλάδους που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αποκτήστε ένα πλήρως λειτουργικό Conversion Optimized Eshop, που περνά από ποιοτικό έλεγχο σε παραπάνω από 50 διαφορετικά σημεία! Το πακέτο περιλαμβάνει ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να δεχθεί αγορές.

Κερδίστε περισσότερες πωλήσεις, επισκέψεις και πελάτες σε σχέση με ένα συμβατικό eshop που περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να πουλάτε online τα προϊόντα σας. Η Αξία του ηλεκτρονικού καταστήματος ανέρχεται στα 6.000,00€ και εσείς το αποκτάτε εντελώς ΔΩΡΕΆΝ, πληρώνοντας μόνο τα πάγια – λειτουργικά έξοδά του (Φιλοξενία σε Cloud Μηχάνημα, Domain (όνομα χώρου), Πιστοποιητικό Ασφαλείας, Τεχνική Υποστήριξη).

Τα πάγια λειτουργικά κόστη του ανέρχονται στο ποσό των 650€ + ΦΠΑ ετησίως

Για την υλοποίηση του έργου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η προσφορά ισχύει έως 30/12/2020 ή έως ότου συμπληρωθεί ο αριθμός των μηχανημάτων που έχουμε ανοιχτά στο Cloud για την συγκεκριμένη προσφορά.

Μάθετε περισσότερα στο https://qbrains.gr/digitalsolidaritygr

Πώς λειτουργεί

Συμπληρώστε την φόρμα στην ιστοσελίδα μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά και ένας εκπρόσωπος μας θα σας κατατοπίσει για να ξεκινήσει το έργο.

ΑΠΟ: QBRAINS COMPLETE DIGITAL MARKETING AGENCY | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΧΡΟΝΟΣ

Galaxy Start up από τη SingularLogic

Galaxy Start up από τη SingularLogic

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στη SingularLogic στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και συμμετέχουμε ξανά στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουμε το σύγχρονο επιχειρηματικό λογισμικό Galaxy Start up, στην προνομιακή τιμή των 99,00 ευρώ, για τη συνδρομή του πρώτου έτους και δυνατότητα ενεργοποίησης έως και 31.03.2021.

To Galaxy Start Up είναι ένα σύγχρονο επιχειρηματικό λογισμικό για την υποστήριξη της λειτουργίας μικρομεσαίων και νεοφυών επιχειρήσεων. Το λογισμικό στηρίζει τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης και συμβάλλει στην απλοποίηση των διαδικασιών της. Παρέχει πλούσια πληροφόρηση διευκολύνοντας τις επιχειρηματικές αποφάσεις, ενώ περιλαμβάνει και το CRM Flavor, για την οργάνωση και παρακολούθηση του πελατολογίου της, διευκολύνοντας τη διείσδυσή της στην αγορά που απευθύνεται.

To Galaxy Start Up διατίθεται για 2 χρήστες σε συνδρομητικό ετήσιο μοντέλο και περιλαμβάνει στη βασική του λειτουργικότητα τα υποσυστήματα, Οικονομική Διαχείριση, Εμπορική Διαχείριση, CRM Flavor, Εργαλείο σχεδιασμού σύνθετων αναφορών.

Η προσφορά της SingularLogic για το επιχειρηματικό λογισμικό Galaxy Start up, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #DigitalSolidarityGR έχει ως εξής:
• Το Galaxy Start Up προσφέρεται σε συνδρομητικό ετήσιο μοντέλο
• Το πρώτο έτος συνδρομής του διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 99,00 ευρώ και τιμολογείται στην έναρξη της χρήσης του λογισμικού
• Μετά το πρώτο έτος ισχύουν οι τιμές τιμοκαταλόγου
• Η συνδρομή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί έως και 31.03.2021
• Η συνδρομή δεν μπορεί να αποτελεί αναβάθμιση υπαρχουσών εφαρμογών της SingularLogic
• Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες εγκαταστάσεις

Πώς λειτουργεί

Για να αποκτήσετε την προσφορά για το Galaxy Start up, δείτε περισσότερα εδώ

ΑΠΟ: SINGULARLOGIC AE | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΩΣ 31.03.2021

Εικαστική έκθεση, διαδυκτιακή παρουσίαση

Εικαστική έκθεση, διαδυκτιακή παρουσίαση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To τετARTημόριο είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που φιλοδοξεί να συζητήσει και να αναδείξει επίμαχα κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα μέσα από την Τέχνη σε παράλληλη συνεργασία με εξειδικευμένους – επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς – θεσμούς.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  #DigitalSolidarity προσφέρει στο κοινό online πρωτότυπες εικαστικές εκθέσεις.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες  αρκετές ενδιαφέρουσες εκθέσεις.

Στο πλαίσιο της δράσης F.O.B. art container:

@ Στέλλα Μουρκόγιαννη | Διέλευση

@ Ιωάννα Μύρκα | Όταν αυτό δεν είναι αυτό

@ Αριστομένης Κατσούλας | Θερμοπύλαι 2020

@ Τάσσος Τριανταφύλλου | ο χώρος των προβολών, Π. Φάληρο

Στο πλαίσιο της δράσης / πλατφόρμας The Show Must Go On:

@ In Posters We Love

@ Pandemia

@ The Show Must Go On

Η υπηρεσία θα είναι σταθερά διαθέσιμη στο κοινό. Υλικό θα προστίθεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Είσοδος / πλοήγηση ελεύθερη – δωρεάν

 

Πώς λειτουργεί

Ελεύθερη είσοδος μέσα από τον ιστοχώρο: www.tetartimorio.eu

ΑΠΟ: ΤΕΤARTΗΜΟΡΙΟ ΑΜΚΕ | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Δωρεάν υπηρεσίες e-mail marketing

Δωρεάν υπηρεσίες e-mail marketing

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Για την UNIQUE Marketing & Development Consulting η κάθε εταιρεία είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ, όπως η δική σας. Ειδικότερα στην εποχή που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό για κάθε επιχείρηση να διατηρήσει την επικοινωνία με τους πελάτες της και να δείξει έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά τους.

Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο του #DigitalSolidarityGR, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες e-mail Marketing για την επιχείρησή σας.

Πιο συγκεκριμένα: Η προσφορά μας αφορά σε ανάπτυξη στρατηγικής e-mail Marketing, ανάλυση πελατολογίου, data cleansing, ανάπτυξη δημιουργικού και πλάνου ενεργειών, αποστολή email, ανάλυση αποτελεσμάτων. Η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για μέχρι 1.500 αποδέκτες ανά επιχείρηση για διάρκεια 1 μήνα. Για περισσότερους αποδέκτες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναλύουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε εταιρείας, αναζητούμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και στόχους, και σας προτείνουμε μία στρατηγική marketing και ανάπτυξης ΜΟΝΑΔΙΚΗ (UNIQUE) για την επιχείρησή σας.

We help companies get the clients they want – www.uco.gr

Πώς λειτουργεί

Επικοινωνήστε μαζί μας στο welcome@uco.gr, στο οποίο θα αναφέρετε τα στοιχεία επικοινωνίας, μία σύντομη περιγραφή της επιχείρησή σας και ότι μας βρήκατε μέσω του #DigitalsolidarityGR.

Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για να συζητήσουμε αρχικά για την επιχείρησή σας και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε την υλοποίηση της UNIQUE marketing στρατηγικής για εσάς.

Περισσότερα για την UNIQUE marketing & development Consulting στο https://www.uco.gr

ΑΠΟ: UNIQUE MARKETING & DEVELOPMENT CONSULTING | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΜΗΝΑΣ

Digital Marketing Short Courses

Digital Marketing Short Courses

E-LEARNING

DIGITAL MARKETING SHORT COURSES
Σε ειδική τιμή για όλες τις επιχειρήσεις και τoυς εργαζόμενους που πλήττονται.
79€ από 120€ (έκπτωση 35%)
Τα σεμινάρια που περιέχονται στην ενέργεια αυτή είναι:
Google ads
Google analytics
Social media
Δημιουργία Digital στρατηγικής
Κατασκευή website & e-shop WordPress
Email marketing
Digital marketing για ξενοδοχεία

Πώς λειτουργεί

Για την πρόσβαση στο κάθε σεμινάριο θα χρειαστεί μια Online εγγραφή στο
https://digitalent.gr/short/

ΑΠΟ: DIGITALENT GREECE | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΜΗΝΑΣ

Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams

Enterprise Voice για το Microsoft Teams

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Microbase, πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και λύσεων, στηρίζει για άλλη μια φορά την Επιχειρησιακή Συνέχεια εταιριών στην Ελλάδα, κατά την περίοδο της πανδημίας προσφέροντας δωρεάν για 3 μήνες, την Cloud υπηρεσία Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams.

Η προσφορά αφορά τη δυνατότητα χρήσης του Microsoft Teams ως αυτόνομου Τηλεφωνικού Κέντρου, ως επέκταση του υφιστάμενου Τηλεφωνικού σας Κέντρου (εφόσον αυτό υποστηρίζεται) ή ως ένα απλό τηλέφωνο της εταιρίας σας.

Οφέλη:
• Τηλεργασία με ασφάλεια και απλότητα, με δυνατότητα χρήσης εταιρικών τηλεφωνικών αριθμών.
• Οι χρήστες έχουν το εσωτερικό τους τηλέφωνο εντός και εκτός εταιρίας, χωρίς εκτροπή κλήσεων, μέσω υπολογιστή, tablet, smartphone.
• Ενοποιημένη επικοινωνία Collaboration / Τηλεφωνία.

Η προσφορά περιλαμβάνει:
α) δωρεάν ενεργοποίηση και παραμετροποίηση της υπηρεσίας,
β) δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για 5 χρήστες/ εταιρία, έως τις 28/02/2021.

Η προσφορά δεν περιλαμβάνει κόστη αδειών χρήσης της Microsoft και τηλεπικοινωνιακά κόστη, τα οποία προκύπτουν με βάση τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Πώς λειτουργεί

Πώς ενεργοποιείται
Για την παροχή της υπηρεσίας η ενδιαφερόμενη εταιρία στέλνει email στο solidarity@microbase.gr, ζητώντας την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams, αναφέροντας την προσφορά Digital Solidarity. Θα ακολουθήσει επικοινωνία εκπροσώπου της Microbase για τη διεκπεραίωση της ενεργοποίησης.

Πώς λειτουργεί
Μετά την ενεργοποίηση οι χρήστες θα δουν στην εφαρμογή MS Teams την επιλογή Calls, η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση και λήψη των εταιρικών κλήσεων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια στις συσκευές των χρηστών για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ephone.gr/digital_solidarity

ΑΠΟ: MICROBASE | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΜΗΝΕΣ, 24/11/2020 - 28/02/2021

COLOCATION

COLOCATION

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

1) Συνεγκατάσταση – Colocation (Υπηρεσίες Full Rack, Half Rack, U-Service) ανά ΑΦΜ και με ενεργοποίηση έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.

2) Cloud Servers (VPS) δωρεάν πακέτο για επιχειρήσεις για ενεργοποίηση έως 31 Δεκεμβρίου 2020 Απριλίου ανά ΑΦΜ.
• CPU (vCores): 1
• RAM (GB): 2
• DISK HDD (GB): 10
• IPv4: 1
• Operating System: –
• Control Panel: none

Πώς λειτουργεί

Η #Synapsecom Telecoms S.A. www.synapsecom.gr υποστηρίζει το #DigitalSolidarityGR, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που προσφέρουν δωρεάν ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις της Ελλάδας, για όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Με υπηρεσίες και υποδομές πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2015 και ISO 27001:2013 παρέχει χωρίς κόστος* χώρο για συνεγκατάσταση Colocation του εξοπλισμού σας εντός των κέντρων συστέγασης πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων της ίδιας στο Data Center της στη Θεσσαλονίκη αλλά και Cloud Servers (VPS).

ΑΠΟ: SYNAPSECOM TELECOMS A.E. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΜΗΝΕΣ

Δωρεάν σεμινάριο Digital marketing

Δωρεάν σεμινάριο Digital marketing

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, E-LEARNING

Social Media marketing , Κατασκευή website , Διαφημιστικές καμπάνιες

Αναρωτιέστε πως θα προβάλετε αποδοτικά την επιχείρησή σας στο internet? Τα social media και το google σας φαίνονται χαοτικά και σας μπερδεύουν? Στη Webster κάνουμε τα πράγματα απλά για εσάς με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό σεμινάριο social media που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος το digital περιβάλλον του σήμερα και τη θέση σας σε αυτό. Εμπλουτισμένο με πολλά πραγματικά παραδείγματα και χρήσιμες συμβουλές, η διαφήμιση στο internet γίνεται πλέον παιχνιδάκι.

Η Webster ιδρύθηκε το 2014 και έκτοτε έχει βοηθήσει πάνω από 450 εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να αυξήσουν τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητά τους μέσω του διαδικτύου. Εγγραφείτε σήμερα και απογειώστε κ εσείς την επιχείρησή σας!

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο πατήστε το παρακάτω link : https://calendly.com/thewebster/digital-solidarity

Πώς λειτουργεί

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο πατήστε το παρακάτω link : https://calendly.com/thewebster/digital-solidarity

ΑΠΟ: THE WEBSTER | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30'

Δωρεάν Συμβουλευτική

Δωρεάν Συμβουλευτική

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι περισσότερες χώρες του πλανήτη μας, αλλά και η χώρα μας ειδικότερα, ταλανίζεται από προβλήματα οικονομικά, κοινωνικά, παιδείας και πρόσφατα προβλήματα που αφορούν την υγεία όλων μας.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για την χώρα μας, καλούμαστε όλοι μαζί, με συνεργασία και αγάπη να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Ατομικά και συλλογικά θα πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε στον ρόλο που έχουμε.

Για το λόγο αυτό, το Δικηγορικό μας γραφείο, ”Πηνελόπη Κωνσταντάκη και Συνεργάτες”, λαμβάνοντας υπ’όψιν όλες αυτές τις συνθήκες, προσφέρει σε ανέργους, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 35 ετών και άνω , αλλά και σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες , δωρεάν συμβουλευτική, διάρκειας 20 λεπτών, σε θέματα που άπτονται του Οικογενειακού Δικαίου, Τραπεζικού Δικαίου και Τροχαίων ατυχημάτων, για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα στην χώρα μας.

Μένουμε ασφαλείς, μένουμε υγιείς ώστε να επανέλθουμε το συντομότερο, σε κανονικές συνθήκες διαβίωσης.

Πώς λειτουργεί

Το δικηγορικό μας γραφείο προσφέρει online νομικές συμβουλές εξ’ αποστάσεως και νομικές υπηρεσίες μέσω internet.

Το δικηγορικό μας γραφείο, λαμβάνοντας υπόψιν τις αρκετά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία μας, παρέχει νομικές συμβουλές και υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο, χωρίς να μετακινηθεί από τον χώρο του.

Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα μέσα που απαιτούνται, ώστε να έρθουμε σε επαφή, μέσω βίντεο κλήσης ή εγγράφως ηλεκτρονικά.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, την ανταλλαγή εγγράφων και πληροφοριών με τους πελάτες μας, το γραφείο μας χρησιμοποιεί ένα υψηλό δίχτυ ασφάλειας και εχεμύθειας.Στο Δικηγορικό Γραφείο Πηνελόπη Κωνσταντάκη & Συνεργάτες, δημιουργήσαμε μια τηλεφωνική γραμμή νομικής στήριξης για να συζητήσετε το νομικό σας πρόβλημα.

Παράλληλα, στο Δικηγορικό Γραφείο Πηνελόπη Κωνσταντάκη & Συνεργάτες, δημιουργήσαμε μια τηλεφωνική γραμμή νομικής στήριξης για να συζητήσετε το νομικό σας πρόβλημα.

(Απαραίτητη η επίδειξη εγγράφων που αποδεικνύουν την ανεργία, ομοίως και για τρίτεκνους και πολύτεκνους)

ΑΠΟ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ/ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30 ΛΕΠΤΑ

Δωρεάν ONLINE Καμπάνια Προβολής

Δωρεάν ONLINE Καμπάνια Προβολής

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Στο πλαίσιο της στήριξης των Ελληνικών επιχειρήσεων και της Ψηφιακής Αλληλεγγύης απέναντι στην τρέχουσα πανδημία, η Acrossmedia241 (αποκλειστικός συνεργάτης του παγκόσμιου ομίλου της Verizon Media στην Ελλάδα) συμμετέχει στο #DigitalSolidarityGR, προσφέροντας 10 Δωρεάν Native Online Campaigns για την προβολή των επιχειρήσεων μέσα από το ψηφιακό δίκτυο (Yahoo.gr, Yahoo Mail, +600 mobile apps, κ.ά.) και τις πλατφόρμες της Verizon Media.
Κάθε δωρεάν καμπάνια (ο προγραμματισμός και η διαχείριση της οποίας θα γίνει από την ομάδα της Acrossmedia241, χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά του διαφημιζόμενου) αφορά στην παροχή 2020 clicks προς το website/eshop της εκάστοτε επιχείρησης, ενώ η ισχύς της προσφοράς αφορά στο διάστημα έως 28/02/2021 και ακολουθεί τον κανόνα ‘First Come, First Served’.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα της Acrossmedia241 για την προσφορά στη σελίδα https://acrossmedia241.com/contact-us/
Αξίζει να σημειωθεί ότι, διαθέτοντας στο portfolio της περισσότερα από 50 διεθνή media & tech brands και αξιοποιώντας τις διεθνείς συνεργασίες με Microsoft, Apple και Samsung, η Verizon Media αποτελεί τον #1 global digital publisher & data owner, προσφέροντας σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους κάλυψη που ξεπερνά το 1 δις χρήστες, παγκοσμίως, και το 90% του Ελληνικού online πληθυσμού.

Πώς λειτουργεί

Η Acrossmedia241 αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία που αφορά στην υλοποίηση της δωρεάν καμπάνιας, ενώ η επιχείρηση θα μπορεί να παρακολουθεί τα clicks μέσω σχετικού utm link (η μόνη επιβάρυνση για την ωφελούμενη επιχείρηση αφορά στην παροχή των απαιτούμενων εικαστικών και λεκτικών διαφημιστικών υλικών.

ΑΠΟ: ACROSSMEDIA241 / VERIZON MEDIA | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΜΗΝΕΣ

AWS Courses

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από την Amazon Web Services

E-LEARNING

Η λίστα των μαθημάτων:

ANALYTICS

AWS Analytics Services Overview

Introduction to AWS Data Pipeline

Introduction to Amazon Kinesis Data Analytics for Java Applications

AWS Application Services Overview

Introduction to Amazon DynamoDB

Introduction to Amazon Simple Workflow

Introduction to AWS Step Functions

ARCHITECTING

AWS Cloud Practitioner Essentials

Network Ninja to Cloud Ninja

AWS COST MANAGEMENT

Introduction to AWS Billing and Cost Management

BIG DATA

Big Data Technology Fundamentals Online

BUSINESS APPLICATIONS

Introduction to AWS Marketplace

Introduction to Skill Concepts

Job Roles in the Cloud

Designing for Conversation

COMPUTE

AWS Compute Services Overview

Introduction to Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)

Introduction to Amazon Elastic Container Service

Introduction to AWS Auto Scaling

Introduction to AWS Lambda

Introduction to Containers

DATABASE

Amazon Redshift service introduction

Amazon RDS service introduction

Amazon Neptune service introduction

Amazon DynamoDB service introduction

Amazon Document DB service introduction

Amazon Aurora service introduction

Introduction to Amazon DynamoDB

Deepdive into Document DB

Building highly connected applications using Amazon Neptune

Amazon Quantum Ledger Database (QLDB) service introduction

DEVELOPER TOOLS

AWS Development Tools Services Overview

Introduction to Amazon GameLift

INTERNET OF THINGS (IoT)

AWS IoT: Visual Walkthrough

How to Onboard a Raspberry Pi

Introduction to AWS Greengrass

Introduction to AWS IoT

Introduction to AWS IoT Analytics

Introduction to AWS IoT Device Management

Internet of Things Foundation Series

Some Really Good Practices for IoT Operations

GAME TECH

Getting started with AWS Game Tech

AWS Game Tech starter pack

Amazon GameLift Primer

Amazon Lumberyard Primer

Why Analytics for games

MACHINE LEARNING

Conversation Primer: Machine Learning Terminology

Demystifying AI/ML/DL

Exploring the Machine Learning Toolset

Introduction to AWS Machine Learning Services

Machine Learning for Business Challenges

Machine Learning for Leaders

What Is Deep Learning?

What Is Machine Learning?

MANAGEMENT AND GOVERNANCE

AWS Well-Architected Training

Introduction to AWS Management Console

Introduction to AWS Service Catalog

Introduction to Cloud Adoption Framework

MEDIA SERVICES

Introduction to AWS Media Services

Understanding Live Streaming Workflows

MIGRATION AND TRANSFER

From Migration to Modernization: Discover, Plan, and Migrate a Monolith to ECS and Fargate with the Help of Application Discovery and No Code Changes

Lessons Learned: Migrating Oracle to Amazon Aurora

SECURITY

AWS Security Fundamentals

AWS Shared Responsibility Model

SERVERLESS

Introduction to Serverless Development

Getting into the Serverless Mindset

STORAGE

Getting Started with Amazon Simple Storage Service (Amazon S3)

Introduction to Backup and Restore with AWS

 

Πώς λειτουργεί

Με κλικ στον τίτλο του κάθε μαθήματος κατευθύνεστε στη σελίδα του

ΑΠΟ: AMAZON WEB SERVICES | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Digital Marketing Coaching & Campaign Evaluation

Digital Marketing Coaching & Campaign Evaluation

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη, ειδικά για τις επιχειρήσεις. Όσο οι πόρτες των νοικοκυριών παραμένουν κλειστές, οι καταναλωτές αναζητούν ακόμη περισσότερο προϊόντα και προσφορές στο διαδίκτυο και έρχονται σε επαφή με τις εταιρείες online. Έτσι, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούντα στο web, έχουν περισσότερες ευκαιρίες να προβληθούν σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Η kovald.com στην προσπάθειά της να στηρίξει τους επιχειρηματίες στο πρωτόγνωρο αυτό περιβάλλον, αναλαμβάνει δωρεάν την αξιολόγηση και τη βελτιστοποίηση των διαφημιστικών τους καμπανιών, παρέχοντας τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της σε θέματα του Digital Marketing.

Πιο συγκεκριμένα, για 2 μήνες και για 1 ώρα/εβδομάδα, συζητάμε για τις ανάγκες τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και τις κινήσεις που μπορούν να ακολουθηθούν για την κάλυψή τους. Επίσης, κάθε εβδομάδα γίνεται αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και προβαίνουμε σε κινήσεις για τη βελτιστοποίηση των online διαφημιστικών καμπανιών τους σε Facebook/Instagram/Google/YouTube/Mailchimp.

Στην kovald έχουμε ως αποστολή την ανάπτυξη βιώσιμων και κερδοφόρων επιχειρήσεων, που ξεχωρίζουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου. Χάρη στη νέα, καινοτόμα προσέγγισή μας, καθοδηγούμε, συμβουλεύουμε και βοηθάμε τους συνεργάτες μας μέσα από την παροχή υπηρεσιών eMarketing, eConsulting και eAdvertising.

Πώς λειτουργεί

Μπορείτε να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο email μας: info@kovald.com, με θέμα «Digital Solidarity» και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας. Θα σας ενημερώσουμε πλήρως για τις ενέργειες που θα ακολουθηθούν, αλλά και για τα επόμενα βήματά μας. Η εκπαίδευση θα γίνεται μέσω Google Meet και παρέχεται δωρεάν για 2 μήνες. kovald.com

ΑΠΟ: KOVALD DIGITAL MARKETING STRATEGIES | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΜΗΝΕΣ

Φιλοξενία ιστοσελίδας – web site ή ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop, web hosting

Φιλοξενία ιστοσελίδας - web site ή ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop, web hosting

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H Media Power απο τις πρώτες εταιρείες web hosting στην Ελλάδα, προσφέρει ξανά για δεύτερη φορά, δωρεάν υπηρεσίες στους επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες στηρίζοντας τους αυτή την δύσκολη περίοδο.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία για 6 μήνες της οποισδήποτε ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος σε όλα τα πακέτα shared web hosting, wordpress hosting, joomla hosting. Επιπλέον δίνουμε τώρα έκπτωση 30% για τον επιπλέον χρόνο φιλοξενίας περαν των 6 μηνών που είναι δωρεάν με το κουπόνι SITE30. Αν έχετε web site σε άλλο πάροχο αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά του.

Οι παροχές αυτές ενεργοποιούνται άμεσα σε οποιαδήποτε παραγγελία μέσω του web site μας στην διεύθυνση https://www.thewebpower.com αρκεί να στείλετε και ένα email οτι η παραγγελία είναι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #digitalsolidarity.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο 2109211597.

Πώς λειτουργεί

Μεσω του web site https://www.thewebpower.com συμπληρώνοντας ηλεκτρονική παραγγελία.

ΑΠΟ: MEDIA POWER ΕΠΕ | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

Δωρεάν Έλεγχος Διαφημιστικού Λογαριασμού Google Ads

Δωρεάν Έλεγχος Διαφημιστικού Λογαριασμού Google Ads

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το NetPatra.gr της Planet Marketing, στην προσπάθεια να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τη διαδικτυακή τους προβολή μέσω των Google Ads και να επιτύχουν τη μείωση της διαφημιστικής τους δαπάνης με ταυτόχρονη βελτίωση της απόδοσης των διαφημίσεών τους, προσφέρει εντελώς δωρεάν σε κάθε επιχείρηση και επαγγελματία ανεξαρτήτως κλάδου πανελλαδικά, τον δωρεάν έλεγχο (audit) του διαφημιστικού τους λογαριασμού στη πλατφόρμα των Google Ads.

Έπειτα από τον έλεγχο, θα σας προτείνουμε – χωρίς κόστος ή οποιαδήποτε δέσμευση – 10 ενέργειες βελτιστοποίησης των καμπανιών σας, βασιζόμενοι στις γνώσεις και την πολυετή μας εμπειρία στη διαχείριση διαφημιστικών λογαριασμών Google Ads, όντας εδώ και αρκετά χρόνια Google Partners.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου εδώ: netpatra.gr/dorean-elegxos-google-ads

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@netpatra.gr.

Πώς λειτουργεί

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου εδώ: netpatra.gr/dorean-elegxos-google-ads

ΑΠΟ: PLANET MARKETING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΩΣ 31/12

Cisco Networking Academy: Cybersecurity Essentials

Cisco Networking Academy: Cybersecurity Essentials

E-LEARNING

Μάθε τα βασικά που χρειάζονται για την καταπολέμηση του Κυβερνοεγκλήματος.

Μια και μόνο παραβίαση μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στη δυνατότητα μιας εταιρείας να λειτουργήσει σωστά, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποδιοργανώσει την καθημερινή δραστηριότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η ζήτηση επαγγελματιών με εξειδίκευση στην ασφάλεια διαρκώς αυξάνεται.

Παρακολούθησε το μάθημα και ξεκίνα να αναπτύσσεις ολοκληρωμένη κατανόηση του κυβερνοεγκλήματος, των θεμελιωδών αρχών στην ασφάλεια δικτύων αλλά και τις τεχνολογίες και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των δικτύων. Κατόπιν θα είσαι σε θέση να ακολουθήσεις έναν επαγγελματικό ρόλο στον τομέα των Δικτύων ή της Ασφάλειας.

Το μάθημα προτείνεται σε όσους σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν μετέπειτα τα προγράμματα CCNA, CCNA CyberOps και CCNA Security.

Διάρκεια: 30 ώρες

Επίπεδο: Μέσο

Προαπαιτούμενα: Introduction to Cyber Securtiy ή αντίστοιχη γνώση αυτού του επιπέδου

Πώς λειτουργεί

Πρόσβαση με όνομα & email: https://www.netacad.com/courses/security/cybersecurity-essentials

ΑΠΟ: CISCO | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ