#DigitalSolidarityGR

Υπηρεσίες και Προϊόντα

Μένουμε σπίτι, βρίσκουμε λύσεις!

Ανακαλύψτε τις έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις, που εντάσσονται στην πρωτοβουλία ψηφιακής αλληλεγγύης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
ΟΛΕΣ
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Hotelinvoicer.gr – Ηλεκτρονική Έκδοση Αποδείξεων Διαμονής & Αποδείξεων Φόρου Διαμονής Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων

Hotelinvoicer.gr - Ηλεκτρονική Έκδοση Αποδείξεων Διαμονής & Αποδείξεων Φόρου Διαμονής Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μετάτρεψε τις κρατήσεις σου σε αποδείξεις, τιμολόγια και αποδείξεις Φόρου Διαμονής με ένα κλικ.

Οργάνωσε τα παραστατικά του ξενοδοχείου ή των ενοικιαζόμενων δωματίων σου, κράτα ενημερωμένα τα βιβλία σου, συνδέσου απευθείας με το λογιστικό πρόγραμμα του λογιστή της επιχείρησής σου και δες όλα τα αναλυτικά στατιστικά και την ανάλυση φόρων.

Δώσε τέλος στα χρονοβόρα προβλήματα που αντιμετωπίζεις για την έκδοση αποδείξεων για το κατάλυμά σου.

Όλες οι αποδείξεις που θα χρειαστείς για το κόστος της διαμονής και για τον φόρο διαμονής πλέον θα εκδίδονται με ένα μόνο κλικ από όποια συσκευή εσύ επιλέξεις. Παράλληλα, θα έχεις την δυνατότητα να μετατρέπεις τις κρατήσεις μέσω online booking channels (πχ Booking, Airbnb κτλ) σε αποδείξεις. Το καλύτερο; Δεν είναι ανάγκη να τυπώσεις τις αποδείξεις καθώς θα μπορείς να τις στείλεις μέσω email κατευθείαν στον πελάτη!

Με την χρήση του Hotelinvoicer αποκτάς συνολική οργάνωση. Στατιστικά με γραφήματα, γνωρίζεις για κάθε μήνα πόσα εισέπραξες, πόσα πρέπει να αποδώσεις σε ΦΠΑ και πόσα να αποδώσεις σε Φόρο Διαμονής. Έχεις αναλυτικά και συγκεντρωτικά όλες τις αποδείξεις του τριμήνου και μπορείς με ένα κλικ να τις στείλεις με e-mail στον λογιστή σου, χωρίς να χάνεις χρόνο.

Πώς λειτουργεί

Για να συμμετέχεις στη δράση:

1. Επισκέψου τη σελίδα www.hotelinvoicer.gr
2. Μπες στην ενότητα Πλάνο Τιμών.
3. Επίλεξε την Δοκιμαστική Έκδοση.
4. Συμπλήρωσε τα απαιτούμενα στοιχεία για να αποκτήσεις λογαριασμό στο Demo μας.
5. Στείλε μας e-mail αναφέροντας ότι συμμετέχεις μέσω της δράσης Digital Solidarity ώστε να εφαρμόσουμε το κουπόνι έκπτωσης -50%, και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΑΠΟ: HOTELINVOICER.GR | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ΜΗΝΕΣ

2o e-ThesSummerSchool: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για νέους και νέες από 14 έως 18 ετών

2o e-ThesSummerSchool: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για νέους και νέες από 14 έως 18 ετών

E-LEARNING

Μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία του 1ου e-ThesSummerSchool, προχωρούμε άμεσα στην οργάνωση του 2ου, από Δευτέρα 22 έως Σάββατο 27 Ιουνίου 2020. Το e-ThesSummerSchool αποτελεί την εξ αποστάσεως εκδοχή του δημοφιλούς θερινού σχολείου επιχειρηματικότητας ThesSummerSchool που διοργανώνεται, κάθε χρόνο από το 2016, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ως βασικό στόχο έχει να εισάγει νέους και νέες 14-18 ετών στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας με τρόπο ευχάριστο, που να ενθαρρύνει την ενεργή συμμετοχή τους.

Με ακόμη πιο εμπλουτισμένο περιεχόμενο, μεγαλύτερη διάρκεια (24 ώρες συνολικά) και περισσότερους διδάσκοντες από το 1ο φετινό πρόγραμμα, το επερχόμενο e-ThesSummerSchool είναι ιδανικό για φιλόδοξους μαθητές που τους αρέσει να δημιουργούν, αγαπούν την καινοτομία και θέλουν να λάβουν απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν το επαγγελματικό τους μέλλον.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Πώς λειτουργεί

Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://thessummerschool.uom.gr/e-thessummerschool-2 και συμπληρώστε τη φόρμα. Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι μόλις 100€ (ή 80€ για ομαδικές εγγραφές), σημαντικά μειωμένο από το κόστος του δια ζώσης προγράμματος (200€ ή 180€ αντίστοιχα).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του e-ThesSummerSchool στη διεύθυνση https://thessummerschool.uom.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 891227.

ΑΠΟ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ 22 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ (24 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

Δωρεάν Δημιουργία Διαφημιστικών Καμπανιών Google Ads

Δωρεάν Δημιουργία Διαφημιστικών Καμπανιών Google Ads

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το NetPatra.gr της Planet Marketing στην προσπάθεια να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους βήματα στο διαδικτυακό marketing και να δημιουργήσουν ένα νέο δίκτυο προσέλκυσης πελατών μέσω του διαδικτύου, προσφέρει εντελώς δωρεάν σε 2 επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανεξαρτήτως κλάδου σε όλη την Ελλάδα:

– τη δημιουργία διαφημιστικού λογαριασμού Google Ads (εφόσον δεν υπάρχει)
– τη δημιουργία όλων των καμπανιών Google Ads που θα χρειαστούν, σε συνάρτηση και με το budget και τους στόχους της επιχείρησης
– τη διαχείριση και βελτιστοποίηση των καμπανιών αυτών για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του λογαριασμού
– κουπόνι Google Ads αξίας έως 120€ που θα πιστωθεί στο διαφημιστικό budget της επιχείρησης τον πρώτο μήνα λειτουργίας του λογαριασμού, το οποίο παρέχουμε όντας συνεργάτες της Google ( Google Partners), εφαρμόζοντας εγγυημένα τις βέλτιστες πρακτικές διαφήμισης κατά την ίδια την Google.

Για να λάβετε μέρος:
Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουλίου εδώ: www.netpatra.gr/diagonismos
Μετά από κλήρωση θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα με τους 2 νικητές στη σελίδα μας στο Facebook, ενώ θα υπάρχει και επικοινωνία με e-mail με τους τυχερούς.

Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα κερδίσουν έκπτωση 25% για το στήσιμο και τη διαχείριση των δικών τους καμπανιών, εφόσον ζητήσουν σχετική προσφορά μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@netpatra.gr.

Πώς λειτουργεί

Για να λάβετε μέρος:
Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουλίου εδώ: www.netpatra.gr/diagonismos
Μετά από κλήρωση θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα με τους 2 νικητές στη σελίδα μας στο Facebook, ενώ θα υπάρχει και επικοινωνία με e-mail με τους τυχερούς.

ΑΠΟ: PLANET MARKETING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΩΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Online Σεμινάρια για e-commerce, Technical SEO και Internet Marketing

Online Σεμινάρια για e-commerce, Technical SEO και Internet Marketing

E-LEARNING

Είμαστε μια δυναμική ομάδα απο Digital Marketers και SEO Experts. Οι online παραγγελίες είναι πλέον μονόδρομος και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Θέλοντας να δώσουμε κίνητρο στις επιχειρήσεις, να ξεπεράσουν την εμπορική αγκύλωση, που έχουν προκαλέσει τα μέτρα της πανδημία του Covid-19.
1) Παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική e-learning, σε θέματα αναπτύξεις e-shop και ηλεκτρονικών πωλήσεων.
2) Λύνουμε τεχνικές δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν, με σκοπό την βελτίωση των διαφημιστικών σας εκστρατειών.
3) Αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε διαφημιστικό πλάνο, με έκπτωση έως και 50%, στο ολικό management όλων των καναλιών, (Google, Bing, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter), με απόλυτη διαφάνεια και ποιότητα.
4) Προσφέρουμε 30% έκπτωση σε webinars ενδοεπιχειρησιακής κατάρτιση, για In-house ομάδες εταιρειών, με real time παραδείγματα και πρακτικές.
5) Παρέχουμε δωρεάν πρωτοποριακές μεθοδολογίες και στρατηγικές, που έχουμε αναπτύξει πάνω στο Technical SEO (Search Engine Optimization).

Η προσφορές ισχύουν μεχρι 31/12 του 2020.

Πώς λειτουργεί

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται εξ’ αποστάσεως, μέσω Online εφαρμογών τηλεδιάσκεψης και τηλε-εκπαίδευσης (WebEx, Zoom, Skype, Viber, Digital Whiteboard κ.α). Μετα από την επικοινωνία μαζί μας, θα βγαίνει ένα πλάνο συνεργασίας και μεθοδολογίας, που θα ακολουθείται κατά περίπτωση, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, πανω στην Online προώθηση και διαφημηση.

Επικοινωνία: info@epixeireinallios.gr, ή στο τηλέφωνο +302111988574

ΑΠΟ: EPIXEIREIN ALLIOS | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2020

EXPLORE NATURA GREECE

EXPLORE NATURA GREECE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σ’ αυτή τη χρονική στιγµή που ο πλανήτης δοκιµάζεται από την πανδηµία Covid-19 και η πλειοψηφία των πολιτών παραµένει σπίτι εφαρµόζοντας µέτρα για την αντιµετώπιση της, γεννήθηκε µια ιδέα: Να προβληθεί η Φύση της Ελλάδας, µέσω των Προστατευόµενων Περιοχών της χώρας.
Να δηµιουργηθεί άµεσα ένας κοινός διαδικτυακός χώρος με γεωχωρική απεικόνιση για όλες τις προστατευόµενες περιοχές, που θα συµβάλει στην «τηλε-περιήγηση» του επισκέπτη στο φυσικό περιβάλλον της χώρας μας.

Η εταιρεία ΟικοΜ ΕΠΕ, αντιλαμβανόμενη την υψηλή οικοτουριστική αξία των προστατευόμενων περιοχών στην Ελλάδα, αλλά και τη χρησιμότητα των ψηφιακών εργαλείων για την ανάδειξή της, πήρε την πρωτοβουλία για την κατασκευή της ιστοσελίδας Explore Natura Greece.

Στόχος αυτής της ψηφιακής περιήγησης είναι η ανάδειξη των επιμέρους υποδομών και υπηρεσιών που προσφέρονται στις προστατευόμενες περιοχές και η παρότρυνση διαφορετικών ομάδων επισκεπτών για νέες εμπειρίες στη φύση.

Η επιμέλεια του εποπτικού υλικού πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, ενώ η εταιρεία ΟικοΜ ΕΠΕ ανέλαβε τη συλλογή και επεξεργασία του υλικού καθώς και την οργάνωση του εγχειρήματος συνολικά, το οποίο υποστήριξε με ιδίους πόρους.

Πώς λειτουργεί

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, και αρκεί ενα κλίκ στο σύνδεσμο https://explorenatura.gr/ ώστε ο χρήστης να αποκτήσει πρόσβαση στο Explore Natura Greece. H ιστοσελίδα παρέχει υψηλής ανάλυσης και ακρίβειας χαρτογραφικό υπόβαθρο και γεωχωρικά δεδομένα (όπως οι προστατευόμενες περιοχές), καθώς και πληροφορίες για κάθε ομάδα Προστατευόμενων Περιοχών οι οποίες βρίσκονται υπό την ευθύνη των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΦΔΠΠ). Επιπλεόν υπάρχει διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για τον επισκέπτη σχετικά με τις εκάστωτε Π.Π του δικτύου Natura2000 και τα Εθνικά Πάρκα καθώς και σύνδεσμοι για τις επίσημες ιστοσελίδες και τα κοινωνικά δίκτυα των ΦΔΠΠ.

ΑΠΟ: ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 ΜΗΝΕΣ

H χαμηλότερη δυνατή τιμολόγηση για την ενεργοποίηση της αυτοματοποιημένης τραπεζικής κατάθεσης PayByBank στο eshop σας για την ενίσχυση των ολοκληρωμένων παραγγελιών σας.

H χαμηλότερη δυνατή τιμολόγηση για την ενεργοποίηση της αυτοματοποιημένης τραπεζικής κατάθεσης PayByBank στο eshop σας για την ενίσχυση των ολοκληρωμένων παραγγελιών σας.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η αυτοματοποημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της κατάστασης και κατανοώντας την ανάγκη των eshop owners για περισσότερες δυνατότητες άμεσης εξόφλησης του καλαθιού των πελατών τους με ασφάλεια, προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή τιμολόγηση ανά συναλλαγή με PayByBank (0,60ευρώ) για να επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο από την χρήση της αυτοματοποιημένης τραπεζικής κατάθεσης PayByBank
Mέχρι και τις 31 Ιουλίου αποκτήστε την αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank στις online πληρωμές του eshop σας με την ελάχιστη χρέωση ανα συναλλαγή (0,60ευρώ), χωρίς κόστος μηνιαίας συνδρομής και με γρήγορη διαδικασία διασύνδεσης.
Δείτε εδώ πως λειτουργεί η αυτοματοποιημένη τραπεζική καταθεση PayByBank

Πώς λειτουργεί

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας σημειώνοντας στο θέμα του email το ‘Digital Solidarity’
Επικοινωνία:
sales@paybybank.gr

ΑΠΟ: PAYBYBANK | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΩΣ 31/7/2020

ONLINE ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ στην Ελληνική Ύπαιθρο – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ για τους ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε μονοήμερες δραστηριότητες

ONLINE ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ στην Ελληνική Ύπαιθρο - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ για τους ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε μονοήμερες δραστηριότητες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αγαπημένοι μας φίλοι, η Trekking Hellas αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθέ συμπατριώτης μας, ως αποτέλεσμα της πανδημίας Covid 19. Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος παρουσιάζει την Trek From Home. Μέσα από αυτή παρουσιάζει μια σειρά παροχών και υπηρεσιών για μικρούς και μεγάλους, ώστε να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην συλλογική προσπάθεια του Digital Solidarity.
Η ιδέα Trek From Home είναι πλέον live!
α) Γνωριμία με την Ελληνική Ύπαιθρο για Μικρούς και Μεγάλους
Η ομάδα της Trekking Hellas ανακοινώνει μια Νέα σειρά βίντεο, στα οποία παρουσιάζεται η Ελληνική ύπαιθρος μέσα από τα μάτια των έμπειρων συνεργατών της εταιρίας μας. Στόχος να σας ταξιδέψουν μέσα από τα μάτια τους να ταξιδέψετε στην φύση. Σκοπός να μεταφερθεί στον θεατή μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από τα συναισθήματα και τις σκέψεις του αφηγητή. Σε αυτά αναφέρονται χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τον τόπο, την πανίδα/χλωρίδα, την ομορφιά του τόπου, τους συνειρμούς μέσα από την απόκτηση εγκυκλοπαιδικών γνώσεων . Ο θεατής μέσα από αυτή την οπτικοακουστική σειρά νιώθει σαν να κάνει ο ίδιος έναν περίπατο στην φύση και μέσα από τα συναισθήματα του, νιώθει σαν να την γνωρίζει από κοντά.
β) Παιχνίδια και Δραστηριότητες για Παιδιά
Για τους μικρούς μας φίλους, το παιδικό τμήμα και το τμήμα των κατασκηνώσεων της Trekking Hellas ετοίμασε μια σειρά από παιχνίδια και δραστηριότητε για τις ημέρες που περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι! Κάθε εβδομάδα θα προσθέτουμε καινούργιες. δραστηριότητες!
γ) Προσφορές και Εκπτώσεις για τους φίλους μας
Για όλους τους φίλους της Trekking Hellas προσφέρεται έκπτωση 5% στις μονοήμερες δραστηριότητες της για κρατήσεις που θα γίνουν μέσω του Solidarity. Η προσφορά ισχύει έως και 30/04/2021 για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και 31/07/2020.

Πώς λειτουργεί

Πως λειτουργεί

1. Οι online περιηγήσεις προσφέρονται δωρεάν μέσω του εταιρικού καναλιού στο You Tube

2. Τα δωρεάν παιχνίδια και οι δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους που ετοίμασε η ομάδα του παιδικού της Trekking Hellas για τις ημέρες που περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι! Μπορεί να γίνει μέσω του ακόλουθου σύνδεσμου στο εταιρικό site:
https://trekking.gr/paidia/

3. Για τις προσφορές και τις εκπτώσεις μπορείτε να μας στείλετε email στο info@trekking.gr, αναφέροντας στο θέμα το Digital Solidarity,την ημερήσια δραστηριότητα και την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε. Όλες τις εξορμήσεις μας συμπεριλαμβανοιμένου και των ημερησίων μπορείτε να τις βρείτε στο site μας https://trekking.gr/en/.

4. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μας κάνετε για οποιαδήποτε υπηρεσία, σε κάθε περιοχή της όμορφης Ελληνικής Υπαίθρου.

5. Όλο το υλικό και οι προσφορές ανανεώνονται συνέχεια και μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας και ακολουθώντας τους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα.

https://www.facebook.com/trekkinghellas/
https://www.instagram.com/trekking_hellas/
https://twitter.com/TREKKINGHELLAS
https://www.youtube.com/channel/UCyHYg9uITO-LKLEfubesSPg?sub_confirmation=1

ΑΠΟ: TREKKING HELLAS - OUTDOORS TRAINING IKE | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΤΗΣΙΑ

interworks.cloud Azure Pack Virtual Machine and Managed Services

interworks.cloud Azure Pack Virtual Machine and Managed Services

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H Interworks SA ως ένας από τους μεγαλύτερους Διανομείς και Παρόχους υπηρεσιών Cloud και Data Center. Ηγείται τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.Με ισχυρό το αίσθημα ευθύνης για την άμεση κάλυψη των αναγκών απομακρυσμένης εργασίας, ομαλή προσαρμογή και λειτουργία των επιχειρήσεων εν μέσω της πανδημίας Covid-19, συμβάλλουμε ενεργά στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για #DigitalSolidarityGR, μεταφέροντας ομαλά δεκάδες επιχειρήσεις στο Cloud.

Οι παρακάτω υπηρεσίες υποστήριξης και οι customized λύσεις που παρέχουμε σε κάθε επιχείρηση στο Cloud, έρχονται να προσφέρουν πλήρη ασφάλεια και βεβαιότητα για την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξή της.

Το πακέτο interworks.cloud Azure Pack Virtual Machine είναι μια σταθερή Azure-like εμπειρία με εξαιρετική ασφάλεια και ευελιξία. Το Virtual Machine σας μπορεί να λειτουργεί με την απόδοση ενός τοπικού server και την ευελιξία του Cloud, καθιστώντας την προσθήκη πόρων και την επέκταση της υποδομής σας πιο εύκολη από ποτέ. Αποκτήστε το δωρεάν μέχρι την 1η Αυγούστου. Περισσότερα: https://info.interworks.cloud/acton/media/42701/interworkscloud-azure-pack-virtual-machines-and-managed-services-work-from-anywhere

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αναλάβουμε εμείς και τη διαχείριση του Cloud Server σας,προσφέρουμε Managed Services που αποτελούν την απόλυτη λύση στη διαχείριση και συντήρηση των Cloud Servers. Εξασφαλίζουν την επιχειρηματική συνέχεια και τη συμμόρφωση στις διατάξεις του GDPR με το πιο αξιόπιστο τρόπο. Με τα Managed Services επιτυγχάνετε την κάλυψη των κύριων αναγκών σας και αυξημένο ROI στο τμήμα ΙΤ. (*απαιτείται η αγορά interworks.cloud Azure Pack Cloud Virtual Machine).Αποκτήστε το δωρεάν μέχρι την 1η Αυγούστου.
Περισσότερα: https://info.interworks.cloud/acton/media/42701/interworkscloud-azure-pack-virtual-machines-and-managed-services-work-from-anywhere

Πώς λειτουργεί

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες προσφορές, επισκεφτείτε το https://info.interworks.cloud/acton/media/42701/interworkscloud-azure-pack-virtual-machines-and-managed-services-work-from-anywhere

ΑΠΟ: INTERWORKS SA | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 ΜΗΝΕΣ

Δωρεάν χρήση του επιχειρηματικού λογισμικού Galaxy Start up έως 31.12.2020, από τη SingularLogic

Δωρεάν χρήση του επιχειρηματικού λογισμικού Galaxy Start up έως 31.12.2020, από τη SingularLogic

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στη SingularLogic στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουμε δωρεάν τη χρήση του επιχειρηματικού λογισμικού Galaxy Start up, έως 31.12.2020 στην ετήσια συνδρομή του.

To Galaxy Start Up είναι ένα σύγχρονο επιχειρηματικό λογισμικό για την υποστήριξη της λειτουργίας μικρομεσαίων και νεοφυών επιχειρήσεων. Το λογισμικό στηρίζει τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης και συμβάλλει στην απλοποίηση των διαδικασιών της. Παρέχει πλούσια πληροφόρηση διευκολύνοντας τις επιχειρηματικές αποφάσεις, ενώ περιλαμβάνει και το CRM Flavor, για την οργάνωση και παρακολούθηση του πελατολογίου της, διευκολύνοντας τη διείσδυσή της στην αγορά που απευθύνεται. Παρέχει τη δυνατότητα επέκτασης της λειτουργικότητας με επιπλέον υποσυστήματα, για να στηρίζει τη σταδιακή ανάπτυξη της επιχείρησης.

To Galaxy Start Up διατίθεται για 2 χρήστες σε συνδρομητικό ετήσιο μοντέλο και περιλαμβάνει στη βασική του λειτουργικότητα τα υποσυστήματα, Οικονομική Διαχείριση, Εμπορική Διαχείριση, CRM Flavor, Εργαλείο σχεδιασμού σύνθετων αναφορών. Το λογισμικό έχει τη δυνατότητα επέκτασης της λειτουργικότητας του με επιπλέον υποσυστήματα, για να στηρίζει τη σταδιακή ανάπτυξη της επιχείρησης.

Πώς λειτουργεί

Η προσφορά της SingularLogic για το επιχειρηματικό λογισμικό Galaxy Start up, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #DigitalSolidarityGR έχει ως εξής:
• Το λογισμικό διατίθεται με ετήσια συνδρομή, η οποία τιμολογείται στην έναρξη της χρήσης του αφαιρώντας, ως έκπτωση, τους μήνες μέχρι 31.12.2020
• Η συνδρομή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί έως και 31.08.2020
• Η συνδρομή δεν μπορεί να αποτελεί αναβάθμιση υπαρχουσών εφαρμογών της SingularLogic
• Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες εγκαταστάσεις

Για να αποκτήσετε την προσφορά για το Galaxy Start up, συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος στο σύνδεσμο http://marketing.singularlogic.eu/DigitalSolidarityGR-GalaxyStartUp-Form

ΑΠΟ: SINGULARLOGIC Α.Ε. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ 31.12.2020

“SafeDistance analytics tool”: Δωρεάν λογισμικό ανάλυσης και μέτρησης Social Distancing

"SafeDistance analytics tool": Δωρεάν λογισμικό ανάλυσης και μέτρησης Social Distancing

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στην IRIDA Labs εργαζόμαστε με πλήρη συναίσθηση των ειδικών συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 και θέτουμε την τεχνολογία ενσωματωμένης υπολογιστικής όρασης στις υπηρεσίες των νέων απαιτήσεων κοινωνικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς. Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε το «SafeDistance analytics tool», ένα καινοτόμο εργαλείο πλήρως εναρμονισμένο με τα “Ιδιαίτερα Μέτρα Τήρησης Αποστάσεων και Ελαχίστων Χώρων” που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση.
Ο σκοπός μας στην IRIDA Labs ήταν να εργαστούμε με ιδιαιτέρως γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να σας προσφέρουμε ένα αξιόπιστο εργαλείο υπολογισμού της φυσικής απόστασης μεταξύ των ατόμων που εντοπίζονται στον ίδιο χώρο ενδιαφέροντος, είτε αυτός είναι επαγγελματικός είτε βιομηχανικός είτε δημόσιος. Προκειμένου να είναι δυνατή η εν λόγω επεξεργασία απαιτείται να διαθέσετε μία ήδη υπάρχουσα συσκευή καταγραφής εικόνας όπως IP Camera, CCTV ή USB Camera. Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι συμβατό με τα συνήθη χαρακτηριστικά των Η/Υ και για τον λόγο αυτό δεν απαιτείται καμία απολύτως αλλαγή στην υπάρχουσα τεχνολογική υποδομή σας.

Επιπλέον το «SafeDistance analytics tool» διασφαλίζει και εγγυάται την πλήρη συμμόρφωση με τον “Γενικό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων-GDPR” καθώς αποφεύγει την περιττή μεταφορά ευαίσθητων δεδομένων στο cloud, ενώ με την ενσωματωμένη τεχνολογία θολώματος ατόμων πραγματοποιείται η απαραίτητη ανωνυμοποίηση των υποκειμένων.

Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη μας χαρά χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θέτουμε την τεχνολογία μας ΔΩΡΕΑΝ στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου φορέα / εταιρείας έως 31 Ιουλίου 2020.

Πώς λειτουργεί

Πως λειτουργεί
Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι φορείς/εταιρείες καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της φόρμας που θα βρουν στη σελίδα https://iridalabs.com/safedistance-analytics-tool-digital-solidariry-gr/.

Λίγα λόγια για την εταιρεία IRIDA Labs
Η Irida Labs αναπτύσσει ενσωματωμένο λογισμικό υπολογιστικής όρασης (embedded vision) για την ανίχνευση, την αναγνώριση και την ιχνηλάτηση (tracking) αντικειμένων σε εικόνες ή βίντεο, σε πραγματικό χρόνο. «Χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης (machine learning) και τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence), παρέχουμε τη δυνατότητα σε ένα σύστημα ή μηχάνημα να αναγνωρίσει και να κατανοήσει την οπτική πληροφορία, όπως π.χ. ο ανθρώπινος νους και δη με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες! Η βασική διαφοροποίηση έγκειται στο γεγονός ότι η τεχνολογία έχει τη μορφή ενσωματωμένου λογισμικού που μπορεί να υλοποιηθεί σε μια συσκευή όσο μικρή και αν είναι με όρους υπολογιστικής ισχύος.

ΑΠΟ: IRIDA LABS A.E. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

GETFOOD Pro – Αποκτήστε το δικό σας δωρεάν e-shop για ανέπαφες online αγορές και delivery

GETFOOD Pro - Αποκτήστε το δικό σας δωρεάν e-shop για ανέπαφες online αγορές και delivery

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στο πλαίσιο των πρωτοφανών καταστάσεων που ζούμε με τον νέο κορωνοϊό και θέλοντας και εμείς να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας τις επιχειρήσεις που πλήττονται, παρέχουμε εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση την πλατφόρμα online παραγγελιοληψίας GETFOOD Pro σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους e-shop άμεσα και γρήγορα.

Η προσφορά δωρεάν συνδρομής ισχύει έως και 31/12/2020 για εγγραφές που θα γίνουν μέχρι και 30/06/2020. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση και δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία μετά το πέρας της δωρεάν συνδρομής.

Πώς λειτουργεί

Μπήτε στο: https://getfoodpro.gr/

1. Εγγραφείτε 100% Δωρεάν
2. Εισάγετε τα στοιχεία του καταστήματος σας
3. Προσθέστε τις κατηγορίες των προϊόντων σας
4. Προσθέστε τα προϊότα του καταστήματος σας
5. Είστε έτοιμοι να δεχτείτε online παραγγελίες

ΑΠΟ: OTO ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ O.E. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΕΩΣ 31/12/2020

Δωρεάν υπηρεσίες για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της απασχόλησης στον κλάδο του Τουρισμού

Δωρεάν υπηρεσίες για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της απασχόλησης στον κλάδο του Τουρισμού

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σε μια εποχή όπου η προσφορά και η αλληλεγγύη έχουν αποκτήσει ακόμη πιο ουσιαστικό νόημα, οφείλουμε να συνδράμουμε με αίσθημα ευθύνης στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει και να συμμετέχουμε με τον πιο επωφελή τρόπο στην επαναφορά της οικονομικής δρατηριότητας και στη στήριξη της κοινωνίας εν γένει. To kariera.gr, αναλογιζόμενo τις άμεσες εργασιακές επιπτώσεις των εξελίξεων του Covid-19 στη χώρα και ιδιαιτέρως στον Τουριστικό κλάδο, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, προσφέρει δωρεάν σε όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας τη δυνατότητα για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος (από 5 Μαΐου 2020 έως και 4 Μαΐου 2021) να δημοσιεύσουν απεριόριστο αριθμό αγγελιών για όσες θέσεις εργασίας επιθυμούν στον ιστότοπο kariera.gr.

Η ενδυνάμωση του Τουρισμού, βασικού πυλώνα της οικονομίας με κομβική συνεισφορά στην απασχόληση, καθίσταται επιτακτική. Στο πλαίσιο αυτό, ως κύριος φορέας ενίσχυσης της απασχόλησης, το kariera.gr θα διαθέσει σε όλες τις τουριστικές ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας (ανεξαρτήτως μεγέθους), χωρίς καμία χρέωση, τη δυνατότητα πλήρους αξιοποίησης της πλατφόρμας αγγελιών της, που βασικό σκοπό έχει να συνδέει εργοδότες και υποψήφιους εργαζόμενους.

Έτσι, κάθε ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελλάδα, χωρίς καμία απολύτως χρέωση ή μελλοντική δέσμευση για τη χρήση των εν λόγω υπηρεσιών, θα μπορεί να έρθει σε γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική επαφή με υποψήφιους που μπορεί να απασχολήσει για τα έτη 2020 και 2021.

Πώς λειτουργεί

Η υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και αφορά μόνο δωρεάν δημοσίευση αγγελιών. Η πρόσβαση απαιτεί δωρεάν εγγραφή (δημιουργία λογαριασμού) εργοδότη στο kariera.gr και επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας ώστε να πιστοποιηθεί η επιχείρηση και να πιστωθούν στον λογαριασμό της credits αγγελιών.

Για την άμεση αξιοποίηση των δωρεάν υπηρεσιών και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 210 81.15.300 ή αποστείλετε email στο sales@kariera.gr με θέμα στο email: Covid-19 | Ξενοδοχεία.

ΑΠΟ: KARIERA.GR | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ΕΤΟΣ

KROMA Art Magazine – Δωρεάν Περιοδικό Τέχνης

KROMA Art Magazine - Δωρεάν Περιοδικό Τέχνης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εφαρμογή και περιοδικό τέχνης σε ένα!

Αυτό είναι το KROMA Art Magazine, το μοναδικό διεθνές περιοδικό τέχνης στη χώρα μας που έχει σχεδιαστεί για φορητές συσκευές με λειτουργικό iOS/Android και το οποίο μπορεί να διαβαστεί και offline στο κινητό ή στο tablet σας.

Κάθε τεύχος φιλοξενεί καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα σύντομο βιογραφικό, πληροφορίες για τη καλλιτεχνική τους πορεία, καθώς και αντιπροσωπευτικά δείγματα του έργου τους. Ταυτόχρονα παρουσιάζονται γνωστές gallery, πολιτιστικά δρώμενα και ειδήσεις, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, καλλιτεχνικές εκθέσεις, προτάσεις ψηφιακών online εκδηλώσεων και πολλά ακόμη.

Το KROMA έχει κατακτήσει την κορυφή του App Store σε πολλές χώρες όπως φυσικά και στην Ελλάδα, ενώ έχει βρεθεί στο Top-10 περισσότερων από 40 χωρών.
Πρόκειται για το μοναδικό διεθνές περιοδικό Τέχνης στην Ελλάδα και διατίθεται δωρεάν. Επιπλέον έχει διακριθεί με 3 βραβεία DIME (Digital Media Awards).

Το KROMA Art Magazine εκδίδεται από την ΑΜΚΕ ΚΡΟΜΑ από το 2016.

Ειδικά στο ανοιξιάτικο τεύχος, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε συνεντεύξεις καλλιτεχνών σχετικά με τον τρόπο που βιώνουν την περίοδο του περιορισμού λόγω του Covid-19 και να μας φιλοξενήσουν νοητά στο χώρο τους, θα βρείτε προτάσεις για online θέατρο, μουσική, χορό, καθώς και project καλλιτεχνών με αφορμή την πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε.

Πώς λειτουργεί

Πώς λειτουργεί
1. Ανοίγετε το AppStore (για iPhone & iPad) ή το Play Store (για όλα τα Android κινητά και τάμπλετ)
2. Βρίσκετε το περιοδικό KROMA πληκτρολογώντας KROMA στο πεδίο Search (αναζήτηση)
3. Πατάτε Get ή Install για να κατέβει η εφαρμογή
4. Ανοίξτε την εφαρμογή KROMA και κατεβάστε όλα τα τεύχη ΔΩΡΕΑΝ!
5. Μετά την δωρεάν λήψη, παρακαλούμε αξιολογήστε την εφαρμογή

ΑΠΟ: KROMA | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Apifon – Restart στις επικοινωνίες σας με δωρεάν ενεργοποίηση Viber Sender ID

Apifon - Restart στις επικοινωνίες σας με δωρεάν ενεργοποίηση Viber Sender ID

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Apifon αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της κατάστασης και κατανοώντας την αναγκαιότητα για περισσότερη επικοινωνία, προσφέρει ένα συνδυασμό υπηρεσιών που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες κάθε κλάδου να επικοινωνούν περισσότερο με τους πελάτες τους.

Προσφέρουμε δωρεαν ενεργοποίηση σε όλα τα Viber Sender IDs χωρίς υποχρέωση καταβολής της ελάχιστης μηνιαίας κατανάλωσης για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2020.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε Viber καμπάνιες και να χρεώνεστε μόνο για όσα μηνύματα στέλνετε και παραδίδονται επιτυχώς. Από τον μήνα Ιούλιο, η ελάχιστη μηνιαία κατανάλωση ξεκινά και πάλι να εφαρμόζεται.

Πώς λειτουργεί

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Επικοινωνία:

sales@apifon.com
+30 2316 018 500

ΑΠΟ: APIFON SA | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΜΑΙΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ

Λύσεις IT Security, IT Operation, Monitoring & Collaboration από τις Zoho, ManageEngine και Site24x7

Λύσεις IT Security, IT Operation, Monitoring & Collaboration από τις Zoho, ManageEngine και Site24x7

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Zoho Remotely: Αποτελείται από έντεκα επιμέρους χρηστικές εφαρμογές, διαθέσιμες τόσο σε web όσο και σε mobile εκδοχή. Πρόκειται για μια πλήρη σουίτα εφαρμογών που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τον έλεγχο της καθημερινής επικοινωνίας, συνεργασίας και παραγωγικότητας και να καλύψουν τις ανάγκες για τηλεδιάσκεψη, εκπαίδευση, δημιουργία, αποθήκευση και διακίνηση αρχείων κ.α. Αποκτήστε το δωρεάν μέχρι την 1η Ιουλίου. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/zoho-remotely-your-office-is-where-you-are/

ManageEngine – Free Secure Remote Toolkit: Αποτελείται από τα Access Manager Plus και Remote Access Plus, δυο επιμέρους λύσεις για ασφαλή και εγκεκριμένη απομακρυσμένη πρόσβαση των IT managers σε κρίσιμες υποδομές και εφαρμογές της επιχείρησης που εργάζονται. Αποκτήστε το δωρεάν μέχρι την 1η Ιουλιου. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/manageengine-secure-remote-access-toolkit-for-it-teams/

ManageEngine – ADSelfService Plus: Εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης χρηστών, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να επαναρυθμίζουν τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory και να ξεκλειδώνουν τους λογαριασμούς τους, χωρίς καμία βοήθεια από το τμήμα μηχανογράφησης, ακόμα κι αν εργάζονται απομακρυσμένα. Αποκτήστε το δωρεάν για 60 ημέρες. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/adselfservice-free-password-manager-from-manageengine/

Site24x7 – All-in-One Monitoring Solution: Εποπτεία και βελτιστοποίηση επιδόσεων μέσω μιας ενιαίας cloud πλατφόρμας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τις ομάδες DevOps και IT επιτρέποντάς τους να αντιμετωπιστούν ζητήματα που προκύπτουν σε εφαρμογές, διακομιστές καθώς και σε δικτυακές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών και δημόσιων cloud. Αποκτήστε το δωρεάν για 90 ημέρες. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/all-in-one-monitoring-solution-site24x7/

Πώς λειτουργεί

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες προσφορές, επισκεφτείτε το www.cysoft.gr/category/free-software ή επικοινωνήστε στο stay@home.cysoft.gr

ΑΠΟ: CYSOFT LTD. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επαγγελματικές λύσεις IT Security από την AppGate

Επαγγελματικές λύσεις IT Security από την AppGate

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

AppGate Software-Defined Perimeter Free Pilot: Οχυρώστε την ασφάλεια του δικτύου σας με το SDP της AppGate (Cyxtera cyberSecurity division). Διαθέτει εύκολη και απλή εφαρμογή, υποστηρίζει ταυτόχρονη διασύνδεση χιλιάδων εργαζομένων απομακρυσμένα, διασυνδέεται με υφιστάμενα routers και switches και παρέχει εύχρηστη εμπειρία στους απομακρυσμένους χρήστες. Αποκτήστε το δωρεάν για 90 ημέρες. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/keeping-your-employees-safe-and-connected-with-appgate-sdp/

Appgate Digital Threat Protection: Έγκαιρη αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων με το DTP της AppGate (Cyxtera cyberSecurity division). Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας στο πλαίσιο αντιμετώπισης των διαρκώς αυξανόμενων επιθέσεων phising και malware. Δίνει τη δυνατότητα της έγκαιρης παρακολούθησης, ανίχνευσης και αποτροπής των κυβερνοαπειλών, συμβάλλοντας καταλυτικά στον περιορισμό των επιπτώσεων από κακόβουλες επιθέσεις. Ιδανική επιλογή για οργανισμούς και επιχειρήσεων που δέχονται online πληρωμές. Αποκτήστε το δωρεάν για 30 ημέρες. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/egkairi-antimetopisi-ton-kyvernoepitheseon-me-to-appgate-dtp/

Πώς λειτουργεί

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες προσφορές, επισκεφτείτε το www.cysoft.gr/category/free-software ή επικοινωνήστε στο stay@home.cysoft.gr

ΑΠΟ: CYSOFT LTD. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επαγγελματικές και οικιακές λύσεις IT Security από την Trend Micro

Επαγγελματικές και οικιακές λύσεις IT Security από την Trend Micro

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Trend Micro Maximum Security: Χαρίστε στο προσωπικό σας την απαιτούμενη προστασία, προκειμένου να εργάζεται με απόλυτη ασφάλεια από τους προσωπικούς του υπολογιστές. Αποκτήστε δωρεάν για 6 μήνες χρήσης την πολυβραβευμένη λύση Trend Micro Maximum Security, για ολοκληρωμένη προστασία από διαδικτυακές απειλές. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/eksasfaliste-megisto-epipedo-asfaleias-gia-tous-tilergazomenous-me-to-trend-micro-maximum-security/

Trend Micro Worry-Free SaaS: Απλή και αποτελεσματική λύση με την οποία μπορείτε να προστατευτείτε από προηγμένες κυβερνοαπειλές, υφιστάμενες και νέες, μέσω μιας κεντρικής κονσόλας διαχείρισης βασισμένη σε cloud τεχνολογία. Αποκτήστε ορατότητα σε βάθος και έλεγχο σε ολόκληρη την επιχείρησή σας. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/trend-micro-worry-free-saas-apokleiste-stochevmenes-epitheseis-kai-ransomware/

Trend Micro Phish Insight: Ένα εργαλείο προσομοίωσης ηλεκτρονικών επιθέσεων το οποίο διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας είναι κατάλληλα εξοπλισμένη και μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και τις πλέον εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις. Παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχετε και να εκπαιδεύετε το εργατικό δυναμικό σας σχετικά με το πώς να εντοπίζουν και να αποφεύγουν τις επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/trend-micro-phish-insight-ena-ekseligmeno-ergaleio-gia-tin-evaisthitopoiisi-gyro-apo-thn-kyveroasfaleia/

Πώς λειτουργεί

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες προσφορές, επισκεφτείτε το www.cysoft.gr/category/free-software ή επικοινωνήστε στο stay@home.cysoft.gr

ΑΠΟ: CYSOFT LTD. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Επαγγελματικές λύσεις Backup και Disaster Recovery από την Arcserve

Επαγγελματικές λύσεις Backup και Disaster Recovery από την Arcserve

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Free Cloud Backup for 120 days: Επιχειρησιακή συνέχεια με μηδενικές απώλειες δεδομένων. Το καινοτόμο Cloud Direct της Arcserve παρέχει Recovery Point Objectives και Recover Time Objectives, μέσω μιας ιδιαίτερα αποτελεσματικής αλλά και οικονομικής υπηρεσίας BaaS και DRaaS, για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση καταστροφών. Η λύση είναι ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις που έχουν προσωπικό σε καθεστώς απομακρυσμένης εργασίας ή για εκείνες που διαθέτουν απαρχαιωμένες πληροφοριακές υποδομές. Αποκτήστε το δωρεάν για 120 ημέρες. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/free-cloud-backup-for-120-days-arcserve/

Arcserve UDP with Free Endpoint Protection: Η διασφάλιση των δεδομένων σας, τώρα πιο εύκολη από ποτέ. Ανακαλύψτε την πανίσχυρη εφαρμογή backup και disaster recovery για cloud, εικονικά και φυσικά περιβάλλοντα, με ενσωματωμένη δυνατότητα deduplication. Μέσα από μια ενοποιημένη κονσόλα διαχείρισης, απολαμβάνετε αμέτρητες δυνατότητες καθώς επίσης πλήρως λειτουργική endpoint προστασία για τους τοπικούς ή απομακρυσμένους δίσκους στους οποίους αποθηκεύετε τα backup σας. Αποκτήστε το δωρεάν για 30 ημέρες. Περισσότερα στο https://cysoft.gr/udp-with-free-endpoint-protection-arcserve/

Πώς λειτουργεί

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες προσφορές, επισκεφτείτε το www.cysoft.gr/category/free-software ή επικοινωνήστε στο stay@home.cysoft.gr

ΑΠΟ: CYSOFT LTD. | ΓΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Παραμύθια από το τηλέφωνο στο τηλέφωνο

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρόκειται για θεατρικές αφηγήσεις από το τηλέφωνο, για παιδιά 5-10 ετών οι οποίες πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ηθοποιούς. Η κάθε κλήση αφορά ένα παιδί και είναι διαδραστική, με πολλά παραμύθια και μουσική. Βασίζεται στο βιβλίο του Τζάνι Ροντάρι “Παραμύθια απ’ το τηλέφωνο”. Πραγματοποιείται αφιλοκερδώς από την ομάδα ΝτρινTeam και το θέατρο act, ως μια δράση αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Ιταλικό θίασο Campsirago Residenza, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Εκδόσεων Μεταίχμιο και του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Πώς λειτουργεί

Η τηλεφωνική αφήγηση απευθύνεται σε παιδιά 5-10 ετών που κατοικούν στην Ελλάδα αλλά και σε παιδιά Ελλήνων ομογενών κατοίκων του εξωτερικού. Οι γονείς επικοινωνούν με το θέατρο act μέσω email, στο act.theater.patras@gmail.com, υποδεικνύοντας το όνομα και την ηλικία του παιδιού, καθώς και την ημέρα και ώρα που το παιδί θα είναι διαθέσιμο να λάβει την κλήση.

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα το θέατρο αναθέτει σε έναν από τους ηθοποιούς της ΝτρινTeam την τηλεφωνική κλήση-αφήγηση. Η διάρκεια κάθε τηλεφωνικής αφήγησης είναι περίπου 20 λεπτά και πραγματοποιείται παρουσία γονέα. Συνήθως περιλαμβάνει 2 ή 3 ιστορίες από το βιβλίο του Ροντάρι.

Δεν πρόκειται για απλή αφήγηση της κάθε ιστορίας, αλλά για έναν διάλογο, μια ζωντανή διάδραση, που σέβεται το «εδώ» και το «τώρα» μιας κανονικής θεατρικής αφήγησης και τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του παιδιού και του ηθοποιού. Εκτός από την Ελληνική, αφηγήσεις πραγματοποιούνται και στην Ιταλική και Αγγλική γλώσσα για όποιες οικογένειες το επιθυμούν.

ΑΠΟ: ΘΕΑΤΡΟ ACT - ΠΑΤΡΑ | ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2020

AIRBNB

Airbnb - Καταλύματα για την αντιμετώπιση κρίσεων

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Airbnb προωθεί και στην Ελλάδα την διεθνή πρωτοβουλία “Καταλύματα για την αντιμετώπιση κρίσεων” σε συνεργασία με τον τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

– Αυτή η νέα τοπική πρωτοβουλία θα προσφέρει δωρεάν ή επιδοτούμενη στέγαση για τους επαγγελματίες υγείας στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, κοντά στον τόπο εργασίας τους

– Οι ιδιοκτήτες Airbnb μπορούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία και να παρέχουν σπίτια, ακολουθώντας νέα πρωτόκολλα καθαριότητας βάσει συστάσεων από ειδικούς

– Η Airbnb συνεργάζεται με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για να βοηθήσουν στην υποστήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Πώς λειτουργεί

Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε και εσείς μέρος σε αυτό, πατήστε εδώ: http://airbnb.gr/iatrikoprosopiko

ΓΙΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ